Afslanken bij Skin- Provement

20 mei 2009 om 00:00 Nieuws

,,Een compleet hormoonvrije vorm, wat dagelijks oraal word ingenomen. Naast de dagelijkse ampul Bio HCG+ momentum, volg je een uitgebalanceerd vet- en olievrij dieet. Wil je meer afvallen, dan mag je ook twee kuren achter elkaar volgen. Voor een derde kuur moet je eerst 6 weken stabiliseren. Op deze manier afslanken geeft resultaat voor iedereen, ook als je alles al geprobeerd hebt. In mijn werk kom ik veel klanten tegen met een ernstig overgewicht. Vrouwen en mannen die alles al geprobeerd hebben en maar steeds terugvallen naar hun oude gewicht. Die groep mensen wil ik graag helpen, daarom ben ik met Bio-HCG+ begonnen.”

AMERSFOORT - Naast Hannah huidcoach, is Rachel Lamme van SkinProvement nu ook afslankconsulent. Rachel werkt met de Bio-HCG+ momentum overgewichttherapie. Een kuur waarbij binnen 23 dagen een vermindering van 8 tot 10 % van het lichaamsgewicht mogelijk is. Bio-HGC+ heeft dezelfde werking als het HCG van ‘vroeger’, vertelt Rachel, alleen is het oude HCG een hormoon, en werd geïnjecteerd, dat is natuurlijk niet zonder risico. Daarom is er nu Bio-HGC+.

,,Bijna 70% van de mensen die gewicht verliezen raken verstrikt in het zogenaamde jojo effect. Het lichaam komt in een cirkel van afvallen, aankomen, afvallen en ga zo maar door. Aan het eind van het liedje is de persoon nog zwaarder dan toen hij of zij met haar dieet startte. Behalve frustrerend is het jojo effect ook nog eens gevaarlijk. Het jojo effect heeft een slechte invloed op je stofwisselingsniveau. Het lichaam gaat steeds minder verbranden en steeds meer vet opslaan. En het wordt dus steeds moeilijker om af te vallen. Er is maar een oplossing: je eetgewoonten blijvend aanpassen en bewegen. Dat is lastig en daarom begeleid en steun ik de mensen die bij mij afvallen met Bio-HCG+ ook na het afvallen intensief. Ik leer ze hoe en wat ze het beste kunnen eten, wat goede en voldoende beweging is. De ene mens is de andere niet, het is dus allemaal maatwerk. Maar het uiteindelijke resultaat is een blijvend streefgewicht.”

Rachel krijgt veel voldoening uit het steunen en begeleiden van haar afvallers. ,,Een van de redenen waarom ik in dit vak terecht gekomen ben, is omdat ik het leuk vind om mensen te helpen. Op dit moment begeleid ik iemand die al 35 kilo kwijt is. Een geweldig resultaat, dat lukt je bijna niet alleen. Maar met een beetje steun en begeleiding van buiten af lukt het wel. Iedere keer als hij binnenkomt, is hij weer een beetje vrolijker dan de week daarvoor. Kijk, dat doet niet alleen hem goed maar mij ook. Het is deze man gelukt die vicieuze cirkel van afvallen en aankomen te doorbreken.”

u SkinProvement, Kaasjeskruid 59, telefoon 033 475 06 19, e-mail info@skinprovement.org.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie