Dubbel verlies dames Quick

13 mei 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Na afgelopen weken elk weekend winst geboekt te hebben, hebben de softbalsters van Quick zondag alle punten moeten inleveren. Twee nederlagen kregen de Amersfoortse vrouwen van Tex Town Tigers te incasseren: 3-11 en 0-8.

Quick had in de dubbel tegen de formatie uit Enschede weinig in te brengen. In de eerste wedstrijd liep de ploeg al snel een 0-4 achterstand op. De dames van Quick produceerden weinig honkslagen en lieten het na om op belangrijke momenten de punten binnen te slaan. De wedstrijd ging met 3-11 verloren.

De tweede ontmoeting ging aanvankelijk redelijk gelijk op, maar ook in dit treffen ontbrak bij Quick de scherpte, vooral aan slag. De bezoekers produceerden op de juiste momenten honkslagen, voor de thuisclub bleven de hits tot een minimum beperkt. Ook in het veld waren hier en daar een aantal acties die voor Quick niet goed verliepen.

Na vijf innings was de stand 0-3 voor Tex Town Tigers. Quick wist de magere voorsprong niet in te halen. De gasten namen met 0-8 de winst mee naar Enschede. Daardoor staat Quick in de tweede klasse A nu op een derde plaats achter Tex Town Tigers. Komend weekend wacht Quick de dubbele ontmoeting tegen DVH, opnieuw op sportpark Dorrestein.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie