Gezond ondernemen bij ROZA

25 maart 2009 om 00:00 Nieuws

,,Onze benadering laat zien dat dat saaie imago niet bij ons past. Fris en fruitig oftewel vitaal en gezond daar draait het allemaal om in de accountancy van nu. Onze website weerspiegelt de ziel van ons kantoor. We zijn een open en actieve onderneming die meedenkt met haar klanten.

AMERSFOORT - In goede en slechte tijden samen gezond ondernemen dat wil ROZA. Om haar kijk op ondernemen voor het voetlicht te brengen, gebruikt het accountantskantoor fruit. Fruit als symbool voor de vitale onderneming. Marco van Brummelen vertelt over hoe dat in zijn werk gaat. ,,Als je onze website bekijkt, dan springt die er echt uit. Accountancy heeft van oudsher een stoffig imago. Mannen in saaie grijze pakken die de hele dag over stoffige kasboeken gebogen zitten.”

We leunen hier nooit achterover, iedere ondernemer, groot én klein, wordt begeleid door een eigen team. Het werken met deze teams voorkomt de anonimiteit, iedere ondernemer wordt hier gekend. Het team helpt hem de juiste besluiten te nemen. Als ondernemer sta je midden in je bedrijf, wordt vaak opgeslokt door de waan van de dag. Voor die ondernemers is het prettig om te kunnen klankborden met professionals. Professionals, met een goede helikopterview, die ook op de mens achter de ondernemer letten en hem, indien nodig, wijzen op de balans tussen werken en ontspanning. Gezonde mensen maken een gezonde onderneming dat is een gedachtegoed wat wij koesteren.”

ROZA is met haar 110 werknemers behoorlijk aan de maat. Amersfoort is de vierde vestigingsplaats van ROZA. “Een groot kantoor heeft als voordeel dat je alle expertises in huis hebt. Een van de onderwerpen waar ROZA Amersfoort veel kennis van heeft, zijn de internationale ondernemingen. Amersfoort is een aantrekkelijke vestigingsplaats voor onder meer Duitse internationals. Voor deze categorie bedrijven verzorgen wij bijvoorbeeld de loonadministratie en de fiscale zaken.”

,,In deze tijd moet je niet je complete kapitaal investeren. Het is verstandig om een paar opties open te houden, zet jezelf niet klem’, raadt Van Brummelen ondernemers aan. ,,De banken zijn, net als de ondernemers, voorzichtiger. Ze financieren alleen maar als er een goed doortimmert plan onder ligt, de tijd van het natte vingerwerk is voorbij. Het helpt als wij, samen met de ondernemer, bij de bank om de tafel zitten. Het geeft de financier een goed gevoel als hij zeker weet dat wij ook achter het plan staan.”

,,Nuchter meedenken, no nonsens, beide benen op de grond, dat is ROZA”, sluit Van Brummelen zijn verhaal af.

u ROZA, Spacelab 10, telefoon (033) 451 11 50 , fax (033) 451 11 60, amersfoort@ROZA.nl, www.ROZA.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie