AMHC laat dure punten liggen

18 maart 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De hockeydames van AMHC morsten afgelopen zondag dure punten tegen het laaggeklasseerde VVV uit Amstelveen. Op sportpark Birkhoven werd met 0-0 gelijk gespeeld waardoor de ploeg van coach Hien The de koppositie in de eerste klasse moest afstaan aan Qui Vive.

door Huub van Aerssen

Dat het de Amersfoortse hockeymeiden aan werklust ontbrak kon geenszins gezegd worden, maar qua afwerking en het benutten van kansen was het afgelopen weekend dramatisch gesteld. Al direct vanaf het eerste fluitsignaal werd VVV vol onder druk gezet en lanceerde AMHC aanval na aanval op het Amstelveense doel echter zonder het gewenste resultaat. Ook een drietal strafcorners konden niet worden verzilverd waarbij opgemerkt dient te worden dat er een hoofdrol was weggelegd voor de Amstelveense doelvrouwe, die als een rots in de branding stond en de vele Amersfoortse schoten uit haar doel ranselde.

Ook na rust een aanvallend en hard werkend Amersfoort dat naarmate de wedstrijd vorderde steeds onrustiger begon te spelen en te gehaast met de kansen omging. Na het eindsignaal en de 0-0 eindstand een blij VVV en een gedesillusioneerd AMHC.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie