Reisbureau Keistad wereldwijs

4 maart 2009 om 00:00 Nieuws

,,We kennen dus bijna alle bestemmingen uit eigen ervaring. Voor onze klanten is dat een voordeel, mooie plaatjes uit een gids vertellen vaak niet alles. Het verhaal van iemand die de plaats zelf heeft bezocht, dat is veel waardevoller.”

AMERSFOORT - Ervaring, deskundigheid en persoonlijke aandacht zijn de drie belangrijkste pijlers van Reisbureau Keistad. Al meer dan vijfendertig jaar is het allround reisbureau een begrip in Amersfoort en omstreken. André Hogeling over een onderneming met een passie voor mensen en reizen. Hogeling zelf werkt zijn hele leven al in de reiswereld maar ook de andere reismedewerkers van het reisbureau hebben er hun sporen allang verdiend. ,,Onze gemiddelde leeftijd ligt hoger dan bij sommige concollega’s.”

Een persoonlijke benadering en kwaliteit, die koers vaart Reisbureau Keistad. “Kwaliteit door onze kennis up-to-date te houden. Iedereen hier gaat minstens twee keer per jaar op een intensieve studiereis. Kwaliteit, door de middelen die we gebruiken, daarbij horen de meest geavanceerde computerboekingssystemen maar ook de onafhankelijke en objectieve kijk op accommodaties van Toeristiek. Ik denk dat er niet veel reisbureaus zijn die deze laatste faciliteit nog in huis hebben. Ook wij denken er ieder jaar over na. Maar komen telkens weer tot de conclusie dat we het onze klanten moeten blijven bieden. Met persoonlijke benadering bedoel ik dat we meestentijds op afspraak werken, natuurlijk je kunt even binnen wippen, maar afspraken gaan voor. We plannen dan ruim de tijd in voor de klant. En dat wordt gewaardeerd, niet alleen voor de zaterdag, maar ook voor doordeweekse dagen bellen klanten vaak voordat ze langskomen.”

Reisbureau Keistad is allround. ,,We verkopen alle reizen, van een busreis naar een zonbestemming tot het ingewikkelde maatwerk van een intercontinentale reis naar bijvoorbeeld Azië, van losse treinbiljetten naar steden in Europa tot cruises en groepsreizen. Bij Groepsreizen denken mensen vaak aan grotere groepen, dat hoeft helemaal niet. Een groep van 6, 10 personen is ook heel gewoon.

Bij grotere groepen gaat altijd iemand van ons mee als reisleider om alles in goede banen te leiden maar ook, wanneer een reis de sfeer van een studiereis heeft, om de contacten te leggen in het buitenland. Zo ben ik kort geleden nog met een groep architecten naar Berlijn geweest. Ik heb met hen gebouwen bezocht waar je als willekeurige toerist niet binnenkomt. Door mijn contacten kon dat wel. En zo is een groepsreis niet alleen een bedankje voor hard werken. Maar geeft inspiratie en motivatie terug op de werkvloer.”

u Reisbureau Keistad, Kamp 46, telefoon 033 472 07 23, website www.reisbureaukeistad.nl, e-mail info@reisbureaukeistad.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie