Holland Parket: topkwaliteit

24 december 2008 om 00:00 Nieuws

,,Bij Holland parket zijn nagenoeg alle adviseurs nog legger of in ieder geval legger geweest. Dat betekent pure winst voor de klant.”

AMERSFOORT - Wie Holland Parket zegt, zegt vloeren, veel vloeren en kwaliteit en service en deskundigheid. Wim Donkersteeg zorgt er samen met Rob Pruysers voor dat alles in de Amersfoortse vestiging op rolletjes loopt. Donkersteeg is een man van de praktijk, een all-round vakman met zo’n 22 jaar ervaring. ,,Deskundigheid, die maakt het verschil”, vertelt hij. ,,Je kunt nog zo’n mooi verkooppraatje hebben, als je nog nooit een vloer geproefd hebt, dan weet je niet echt waarover je praat.”

Zoveel smaken, zoveel vloeren. Holland Parket heeft een keur aan vloeren in hout,laminaat, woongrind en kurk. ,,Op dit moment hebben we de meeste vraag naar de zogenaamde verouderde vloeren, nieuwe vloeren die kunstmatig oud gemaakt zijn. Het voordeel van deze vloeren met een doorleefd uiterlijk is dat ze sfeer in een woning brengen daarnaast hoeft de bezitter niet bang te zijn voor het eerste krasje of deukje want dat zit er namelijk al in. De verouderde vloeren zijn meestal gemaakt van eikenhout, een degelijk product dat tegen een stootje kan en een mensenleven meegaat. Wat blijft zijn natuurlijk de parketvloeren. Parketvloeren zijn er in een groot aantal verschillende houtsoorten en afwerkingen.Deze vloeren kunnen in patronen als visgraat of blok gelegd worden.Maar er zijn veel meer mogelijkheden, in principe kan parket in elk gewenst patroon gelegd worden de variatie is eindeloos. Het meest bijzondere patroon wat ik ooit gelegd heb was een kompas, gewoon in een woonkamer.” Donkersteeg en zijn collega’s leggen alle houten, laminaat en kurkvloeren zelf, alleen voor de grindvloeren schakelen ze een specialistisch bedrijf in.

Een vloer is niet iets wat je ieder jaar aanschaft. “Het is belangrijk dat je een weldoordachte keuze maakt. Ik adviseer mensen die een nieuwe vloer willen om eerst bij ons in de showroom te komen en daar een paar vloeren te selecteren die je aanspreken. Van die vloeren neem je dan monsters mee, vervolgens is het mogelijk dat er een adviseur bij jou thuis komt kijken. Die adviseur kan goed inschatten welke vloer het beste uitkomt en welke het beste bij de leefsituatie past.”

Wie de aanschaf van een nieuwe vloer nog even uitstelt, kan de oude vloer door Holland Parket laten opknappen. ,,Vaak zie je dat vloeren er grauw uitzien of dat er een looppad is uitgesleten. Dat is niet onoverkomelijk we komen in zo’n geval altijd langs om de vloer op haar mogelijkheden te beoordelen. Een opgeknapte vloer ziet er in de meeste gevallen weer bijna als nieuw uit.”

Holland Parket Amersfoort

Kamp 37

Amersfoort

033-47 555 01

www.hollandparket.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie