Winst Forza dames

24 december 2008 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De volleybaldames van Forza Hoogland bereikten, ondanks de afwezigheid van een aantal vaste basisspeelsters, de volgende ronde van het bekertoernooi door winst op het in de tweede klasse opererende ODIS uit Kortenhoef. In een eenvoudige driesetter (25-17, 25-17 en 25-15) ondervond het team van coach Harry van Surksum nauwelijks tegenstand en sloot daarmee de eerste helft van het seizoen tevreden af. Aangevuld met een drietal speelsters uit de A jeugd (Kione Visser, Jet Termorshuizen en Suzanne Klerkx), die wisselend in een van de drie sets mochten optreden, was het eigenlijk nooit een wedstrijd en liep Forza Hoogland over de tegenstander heen. Met de drie A “meiden” gezamenlijk spelend in de derde set, werd duidelijk dat het Hoogland niet aan talent ontbreekt. Met speels gemak droegen zij er mede zorg voor dat deze laatste set, net als de twee overige sets, eenvoudig binnen werd geslagen, waardoor de regio divisionist een snelle en eenvoudige 0-3 eindstand bereikte.