Vero Luxe perfecte combi

8 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

,,Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trendzettende merken of naar innovatieve ideeën. Ik probeer met mijn zaak iets bijzonders neer te zetten, geen eenheidsworst. Bij Vero Luxe vind je tijdloos klassiek naast hip en brutaal. Die mix van stijl, dat is ook direct een van de krachten van Vero Luxe. Er is voor iedereen een tas, een tas is persoonlijk en zeker niet zomaar een gebruiksvoorwerp, een tas onderstreept je karakter. Een tas past bij je of niet, er is geen tussenweg.”

AMERSFOORT - De klassieke tassenwinkel wordt steeds schaarser maar gelukkig heeft Amersfoort Vero Luxe. Onderneemster Jitka Louwen heeft haar winkel, in twee jaar tijd, goed op de tassenkaart gezet. Liefhebbers weten de bijzondere zaak goed te vinden. Met ruim tweeduizend artikelen en vijfentwintig merken loopt niemand de winkel uit zonder iets van zijn of haar smaak. Een kwestie van een gedegen inkoopbeleid. Louwen haalt haar koopwaar uit mode-mekka’s als Italië en Duitsland.

Bij Vero Luxe ligt kwaliteit. ,,Kwaliteit is zo verschrikkelijk belangrijk, daarom ga ik ook niet met ieder merk in zee. Een merk als Tony Perotti, dat is Italiaanse exclusiviteit. Deze zakelijke dames- en herentassen zijn handgemaakt van ijzersterk stoer stierenleer. Daar zit een prijskaartje aan, ja, maar het is wel top of the bill wat je koopt. Natuurlijk heb ik hier tassen voor iedere portemonnee, dat spreekt. Van goedkoop tot exclusief, zo hoort het ook te zijn als je all round bent.”

Het assortiment van Vero Luxe wordt doorlopend aangepast. ,,Nu is de laktas een must-have, ik heb ze in alle modetinten, grijs, paars, rood en zwart. Naast lakleer zijn draagbare tassen van stoere leersoorten erg in. In de zakelijke markt en bij de reisartikelen zijn het vooral innovaties die de inhoud van de winkel bepalen. Verbeterde grondstoffen zorgen voor steeds lichtere bagage. Iedere kilo winst wordt door reizigers met gejuich begroet. Ook zeer gewild zijn de trolleys met vier wielen. Je hoeft het gewicht niet meer te kantelen, dat reist een stuk prettiger.” De schoolgaande jeugd kan ook prima terecht bij Vero Luxe. ,,Hier staat het hipste voor naar school.”

Met de feestdagen in zicht, is het goed te weten dat Vero Luxe, naast vele cadeauartikelen, ook leverancier van relatiegeschenken is. ,,Je moet dan denken aan artikelen als handschoenen, bijoux -en horlogedozen, manicure-etuis, schrijfmappen, visitekaarthouders, portemonnees, penetuis”, vertelt Louwen. ,,Een goed opgeleid team is geeft alle klanten een advies op maat. De meeste relatiegeschenken zijn binnen een tot twee weken leverbaar. Dat lukt dus nog prima voor het eindejaar. Echt een bezoek aan Vero Luxe is altijd de moeite waard.”

u Vero Luxe, Leusderweg 208, telefoon 033-4657422, www.veroluxe.nl. Vrijdagavond koopavond.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie