De Hypotheker geeft zekerheid

15 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De financiële wereld is behoorlijk in beroering. Dat maakt het er voor de huizenkoper niet eenvoudiger op. Het is lastig te bepalen bij welke instantie je je hypotheek het beste kan afsluiten. Gelukkig neemt de Hypotheker een deel van deze zorgen uit handen. Hans de Heus en Reinier de Bruin zijn de ondernemers achter De Hypotheker-vestiging in hartje Amersfoort. Zij weten precies hoe ze het dilemma van de hypotheekgever moeten oplossen.

,,Een hypotheek is en blijft een adviesproduct”, stelt De Heus, ,,je kunt je hooguit oriënteren op internet meer niet. Voor de echte ins en outs heb je een adviseur nodig. Je gaat dus naar een bank, maar iedere bank heeft haar eigen producten, haar eigen rentetarieven, haar eigen voorwaarden. Wil je een goede afgewogen keuze maken voordat je het belangrijkste financiële product van je leven aanschaft. Dan moet je je dus eerst door dat woud worstelen. Dat gaat niet lukken en dat hoeft ook niet, je stapt gewoon bij ons binnen.”

,,Wij hebben een overzicht van voorwaarden, tarieven en producten van ongeveer 97 verzekeringsmaatschappijen en banken. Dat leggen we hier, op kantoor, even simpel naast elkaar. Het gemak dient de mens. Daar komt bij dat we als Hypotheker volkomen onafhankelijk zijn, het maakt ons niet uit of je naar bank A of B gaat, wij hebben alleen oog voor het klantbelang. Onze onafhankelijkheid hebben we te danken aan ons volume, financiële dienstverleners doen graag zaken met ons en dat geeft ons vaak net even een streepje voor in vergelijking tot andere hypotheekadviseurs.”

De Hypotheker heeft haar jarenlange expertise op hypotheekgebied gebruikt om haar eigen producten te ontwikkelen. ,,En dat heeft succes”, aldus De Heus, ,,niet voor niets scoren onze SpaarBeter Hypotheken hoge ogen bij alle consumentenbondonderzoeken. Het succes van deze hypotheek ligt in haar scherpe tarief. En vooral ook in het feit dat de rente op het spaardeel altijd aanmerkelijk hoger is dan de rente die je betaalt voor de lening.”

Naast hypotheken zorgt de Hypotheker er voor dat alle mogelijke risico’s die uw bezit bedreigen zo veel mogelijk afgedekt zijn. De Heus: ,,Je kunt bij ons terecht voor alle soorten schade- en risicoverzekeringen.”

In deze roerige tijden maken banken het de hypotheekgevers steeds moeilijker, bij de Hypotheker heb je daar als consument geen last van. ,,Wat er gebeurt in bankenland, daar trekken wij ons niets van aan. Hier gaat nog steeds de rode loper uit”, verzekert De Heus.

u De Hypotheker, Stadsring 68, tel: (033) 461 34 44, fax: (033) 465 04 48, www.dehypotheker.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie