Bus in plaats van trein op de Valleilijn

Nieuws

AMERSFOORT - In verband met werkzaamheden aan het spoor wijzigt de treindienst op de Valleilijn Amersfoort - Ede-Wageningen van 9 augustus 01.00 uur tot en met 15 augustus einde dienst:

nacht van 8 op 9 augustus

De treinen Amersfoort vertrek 0.16 uur en 0.46 uur naar Ede-Wageningen, Amersfoort vertrek 1.01 uur naar Barneveld Noord en Ede-Wageningen vertrek 1.02 uur naar Amersfoort rijden niet. Connexxion zet dan bussen in.

9 en 10 augustus

Er rijden geen treinen tussen Amersfoort en Ede-Wageningen v.v. Connexxion zet dan bussen in.

11 augustus

In de vroege ochtenduren rijden er geen treinen tussen Amersfoort en Ede-Wageningen. Connexxion zet dan op het gehele traject bussen in voor de treinen Amersfoort vertrek 5.16 uur en 5.46 uur naar Ede-Wageningen en Ede-Wageningen vertrek 5.32 uur naar Amersfoort.

De rest van de dag rijden er geen treinen tussen Amersfoort en Barneveld Noord v.v. Connexxion zet dan bussen in tussen Amersfoort en Barneveld Centrum v.v.; reizigers met bestemming Barneveld Centrum behoeven dan bij Barneveld Noord niet over te stappen op de trein.

12 t/m 15 augustus

Er rijden geen treinen tussen Amersfoort en Barneveld Noord v.v. Connexxion zet dan bussen in tussen Amersfoort en Barneveld Centrum v.v.; reizigers met bestemming Barneveld Centrum behoeven dan bij Barneveld Noord niet over te stappen op de trein.

De bussen vertrekken vanaf de volgende locaties:

* Station Amersfoort: plein stationsuitgang Barchman Wuytierslaan

* Station Barneveld Noord: vanaf de parkeerplaats/fietsenstalling bij het station

* Station Barneveld Centrum: bushalten lijn 105

* Station Lunteren: schuin links voor het stationsgebouw

* Station Ede Centrum: bushalten lijnen 3 en 4

* Station Ede-Wageningen: streekbusstation.

advertentie