Bio-HCG+® afslanken zonder hormonen

30 juli 2008 om 00:00 Nieuws

Van de Stadt: ,,Bijna iedereen met een afslankwens heeft wel eens van HCG gehoord. Deze natuurlijke stof, geproduceerd in de eerste drie maanden van de zwangerschap, wordt al jarenlang gebruikt als hulp bij het afvallen. Maar HCG heeft een groot nadeel, het is een hormoon en daar zijn veel mensen terecht huiverig voor. Een arts heeft daarom een Bio-HCG ontwikkeld. De afslankende kracht is identiek aan het natuurlijke HCG, het grote voordeel is dat het geen hormonen bevat en dat het oraal ingenomen wordt.”

,,Dit is het enige product dat de ‘foute’ vetten aanpakt”, vertelt Van de Stadt. ,,HCG wordt door het ongeboren kind gebruikt om, in tijden van voedselschaarste, direct de vetreserves van de moeder ‘op te eten’. Bio-HCG werkt op dezelfde manier. Met een dieet creëren we een kunstmatige voedselschaarste en het Bio-HCG reageert daarop precies op dezelfde manier als het natuurlijke hormoon, het begint de vetreserves af te breken. Concreet houdt dat in, dikke dijen, bovenbenen en buikvet. Kortom het vet verdwijnt juist op die delen van het lichaam waar het echt over is. Je valt niet bijvoorbeeld niet af in je gezicht.”

Een Bio-HGC kuur duurt 23 dagen, er is regelmatig contact met de consulent die het proces begeleidt en de cliënt ondersteunt. Wekelijks wordt vet, vocht en spiermassa gewogen. Na afloop van de kuur volgt de cliënt dan nog een uitgebreid, drie tot zes weken, durend stabilisatieprogramma om langzamerhand weer aan een ander voedingspatroon te wennen. ,,Het is een heel gezonde manier van afslanken”, benadrukt Van de Stadt: ,,Je voelt je niet zwak, je kunt werken, sporten, je kan de hele wereld aan. Voorwaarde is wel dat je zelf gezond bent voor je start, want het zijn 23 intensieve dagen, dat wel.”

Of je nu man of vrouw bent, iedereen valt af tijdens de kuur. ,,Ik merk het direct wanneer iemand zich bijvoorbeeld niet aan het dieet houdt. Het afvalpatroon is namelijk bij iedereen hetzelfde, stokt dat, dan doet de cliënt iets niet goed.” Van de Stadt begrijpt best dat veel afvallers juist moeite met het dieetgedeelte hebben, de verleidingen zijn immers groot. Het is de kunst standvastig te blijven. Creatief om te gaan met voedsel helpt daarbij.

u Xandra van de Stadt, Ariane 50, www.www.biohcg.nl, avandestadt@planet.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie