Hypotheker is er voor de klant

16 juli 2008 om 00:00 Nieuws

De Hypotheker is een innovatieve onderneming, de beste spaarhypotheek is haar niet goed genoeg. Onlangs introduceerde de onderneming de SpaarBeter Hypotheek, een spaarhypotheek waarbij de spaarrente altijd hoger is dan de leenrente. ,,Een uniek product”, aldus De Roos, ,,geschikt voor de meeste mensen maar vooral erg aantrekkelijk voor starters. Die zijn met deze hypotheek echt goedkoper uit. En kunnen daardoor dus net wel dat eerste huis kopen. De SpaarBeter Hypotheek komt uit de koker van een ontwikkelaar die zijn product in eerste instantie aan een aantal grootbanken aanbood, die wilden geen moeite doen, De Hypotheker wel. Dat tekent ook de kracht van onze organisatie. Niet stil blijven staan, altijd voorop lopen.”

,,Wij scharen ons altijd achter de klant”, zegt De Roos stellig. ,,Iedereen krijgt bij ons altijd het scherpste tarief, ook bestaande klanten. Anders dan bij andere aanbieders, koesteren wij juist de bestaande klant, ook zij mogen profiteren. Praktijken waarbij een lage rente alleen voor nieuwe klanten geldt, kennen wij niet.” De Hypotheker pakt haar zorgplicht consciëntieus op. ,,Wij gaan voor continuïteit: je kunt het nu betalen, maar kan je dat over tien jaar ook nog. Dat soort vragen moet je stellen, daarom kijken er ook altijd meerdere adviseurs naar het financiële plaatje van de klant. Ieder vanuit haar eigen expertise. We geven ook steeds meer een totaaladvies, van hypotheken tot verzekeringen tot pensioenen. De financiële toekomst van de klant gaat ons echt aan het hart.”

u De Hypotheker, Het Masker 218, 033-4508100, op www.hypotheker.nl zijn alle vestigingen te vinden.

AMERSFOORT - De Hypotheker is een bekende speler op de Nederlandse huizenmarkt. De veelal bevlogen franchisenemers hebben het merk een eigen gezicht gegeven. Jan de Roos bemant De Hypothekervestiging in Winkelcentrum Emiclaer. Deskundig, flexibel, klantvriendelijk, betrouwbaar, transparant én de scherpste tarieven, dat zijn de woorden die De Roos, ieder dag opnieuw, onderschrijft. ,,Een scherpe prijs, daar gaat de hypotheekzoeker allereerst voor”, vertelt De Roos.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie