Cafetaria De Kamp vernieuwd

9 juli 2008 om 00:00 Nieuws

Yang is er van overtuigd dat zijn nieuwe onderneming voorziet in een behoefte: ,,We zitten aan de rand van een grote woonwijk. Veel inwoners die de komst van een echte snackbar in hun woonomgeving toejuichen”, weet hij. Maar de De Kamp is meer dan een echte snackbar; het etablissement heeft naast een afhaalgedeelte een sfeervol restaurant -met volledige vergunning- met maar liefst 40 plaatsen onder haar dak. Warmer kun je je snack niet eten. Yang: ,,Ik wil mijn gasten ook graag wat gezelligheid bieden. Als je single bent, is het niet altijd leuk om thuis, alleen, te moeten eten. We doen dat ook bij De Meridiaan en ik zie daar vaak dezelfde gezichten, ik denk dat het hier ook werkt.”

,,Ik wil graag goed eten maken voor mijn gasten, ook al is het frituur, dan toch het beste en dus het gezondste wat er op snackgebied te bieden is”, vertelt Yang, ,,daarom heb ik ook alle apparatuur hier vervangen, een nieuwe frituur, nieuwe softijsmachine, noem maar op. Al ons eten wordt in splinternieuwe apparaten bereid, gezonder voor de gasten en beter voor het milieu.”

Cafetaria De Kamp biedt een menu met een plusje. ,,Natuurlijk vind je bij ons de geijkte snackproducten, friet, frikandel en kroket maar ik heb graag wat meer op de menukaart staan”, aldus yang. ,,Je kunt bij De Kamp ook kiezen voor een menu een karbonade menu voor de vleesliefhebber en als je meer van vis houdt een lekkerbekmenu. Heel speciaal is het Indische saté menu, het vlees van de saté is gekruid met echte Indische kruiderijen, echt iets bijzonders. De menu’s worden allemaal geserveerd met patat of rijst, rauwkost en salade. Ook vegetariërs hoeven onze cafetaria niet te mijden, voor hen staan ondermeer de groenteburger, de Bonita en de groentekroket op de kaart.”

De Kamp was vroeger in Turkse handen en dat is niet helemaal vergeten. Cafetaria De Kamp is een van de weinige cafetaria’s waar je een broodje Döner kebap kunt bestellen en dat dan kunt laten vergezellen van een glaasje Ayran, een Turkse koude drank op basis van Yoghurt.

Zomer 2008 is een echte sportzomer, voetbal, tennis, wielrennen en als toetje de Olympische Spelen. Voor wie, met of zonder gasten, van al dat moois gaat genieten, heeft Cafetaria De Kamp Minihapjes op de kaart staan. Een assortiment aan kleine hapjes die het goed doen bij de TV.

u Snackbar De Kamp

Kamp 76

033 4751817

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie