Van Beekhoven terug bij APWC

28 mei 2008 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De Posthoorn heeft een nieuw bestuur. De leden van de Amersfoortse voetbalclub, donderdagavond in het clubhuis aan de BW-laan bijeen voor een buitengewone jaarvergadering, gingen accoord met de komst van drie nieuwe bestuursleden.

Voorzitter blijft Adri Ruitenberg. Het bestuur bestaat nu verder uit de volgende personen: Jan van Delft (secretaris en vice voorzitter), Dick van Beek (penningmeester), Gert-Jan Kleijne (technische zaken) en Ronald Achterkamp (algemene zaken).

Ruitenberg is al achttien jaar voorzitter van de zo’n 100 leden (alleen senioren) tellende club. Van Delft, Achterkamp en oud-eerste elftalspeler Kleijne zijn de drie nieuwelingen in het hoogste orgaan van de vierdeklasser.

De leden van de zaterdagclub gingen ook accoord met de komst van drie nieuwe commissies. Die zien er als volgt uit: technische commissie: Gert-Jan Kleijne, Pascal ten Hoven en Stefan van Amerongen; pr commissie: Maikel Achterkamp, Jeffrey Kaspers en Adri Ruitenberg; evenementencommissie: Ronald Achterkamp, Willem van Nimwegen en Raynor Vos.

De doelstelling van het nieuwe bestuur is om van Posthoorn een nog sterkere club te maken, waarbij uiteraard het karakter (“gezelligste vereniging van Amersfoort”) van de vereniging niet verloren gaat. Het moet voor huidige en nieuwe leden aantrekkelijk zijn om voor de club op de Bokkeduinen te voetballen.

AMERSFOORT - Op de velden van VVZA aan de Hoolesteeg wordt komende zaterdag een seniorentoernooi gehouden in het kader van het 10- en 15-jarig jubileum van respectievelijk het vierde en zesde elftal van VVZA. Twaalf teams uit de regio, waaronder oud SC Amersfoort met klinkende namen van weleer, oud Sparta Nijkerk en Hoogland, hebben hun deelname aangekondigd.

Het ligt in de bedoeling dit evenement jaarlijks te organiseren en te laten uitgroeien tot een van de grootste seniorentoernooien van Midden Nederland. De eerste keer wordt het toernooi de ‘John Slotboom Memorial’ genoemd, ter herinnering aan de in 2003 plotseling en veel te vroeg overleden John Slotboom., destijds doelman van het VVZA 4. Het evenement is mede mogelijk gemaakt dankzij de spontane steun van sponsor De Kabouterhut.

Belangstellenden zijn welkom om het toernooi op sportpark Emiclaer bij te wonen. De eerste wedstrijden beginnen om 10.30 uur, de finale volgt om 16.00 uur.

AMERSFOORT - Wesley van Beekhoven (22) keert terug bij APWC. De doelman maakt echter in het nieuwe seizoen geen deel uit van de selectie van de vierdeklasser. Hij heeft zich beschikbaar gesteld voor het derde team van de zondagclub, deze week gastheer van het Amersfoorts voetbalkampioenschap.

Eerder dit jaar moest Van Beekhoven vanwege zijn werkzaamheden voor Abrona, een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking, afhaken bij Quick en dat is ook de reden waarom hij bij APWC in een later elftal gaat spelen. De in Hoogland geboren doelman kwam eerder ook voor Amsvorde uit.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie