Kleurrijke ploegpresentatie

21 mei 2008 om 00:00 Nieuws

Voorzitter van WV Eemland Hans du Prie: ,,Het is bewonderenswaardig dat dit team echte clubliefde uitstraalt. We willen ons als grootste wielervereniging van Nederland (meer dan 200 licentierijders) duidelijk in de kijker gaan rijden en in de diverse koersen goed presteren. Dat wordt voor een groot deel mogelijk gemaakt door de inspanning van reeds genoemde verenigingssponsors. We zullen ons nog meer dan in voorgaande jaren gaan focussen op gerichte trainingsactiviteiten en ik ben dan ook verheugd dat we een goed begeleidingsteam hebben, dat daaraan zeker inhoud kan en zal geven. We gaan zoals eerder gememoreerd voor de podiumplaatsen en daaraan staat deze sponsoractiviteit mede aan de basis.” Du Prie: ,,We zijn weer een stap dichterbij om op professionele wijze met de wielersport om te gaan en ons op het allerhoogste niveau te manifesteren.” Dennis Kok, ploegleider Elite/Beloften WV Eemland: ,,We hebben momenteel een ploeg die bestaat uit 23 renners, waaronder 15 Beloften en 8 Eliterenners. De ploeg is dit jaar versterkt met onder andere Johan van Veen en Ruurd Jan Swarts, waardoor we gerust kunnen stellen dat we in de breedte sterker zijn geworden dan afgelopen seizoen. Het hoofddoel van de begeleiding is dit seizoen is gericht op de Beloftencompetitie en de clubcompetitie. Daarnaast het hele scala aan de open klassiekers, waaronder Limburg en onze ‘eigen’ Groeistadklassieker in september. De ambitie is er om de komende jaren te gaan behoren tot de beste ploegen van Nederland en ik ben er van overtuigd dat dat zeker tot de mogelijkheden behoort.”

Elite/Beloften WV Eemland op koers AMERSFOORT - Donderdag 15 mei was in het Tweewielerhuis in Barneveld de ploegpresentatie van het Elite/Beloften team van de Wielervereniging WV Eemland. Mede door de inspanning van Johan Barten (eigenaar Tweewielerhuis) en SRAM Europa, werd deze ploeg voorzien van onder andere kleding, fietsen en tassen. Daarnaast staan voor het komend wielerseizoen ook weer twee fraaie Skoda’s (Firma Kreijne) ter beschikking om de ploeg te begeleiden tijdens de diverse koersen in binnen - en buitenland.

door Huub van Aerssen

Hooglander Dennis Kok, een gedreven ploegleider die met zijn ploeg op de weg naar boven is. Johan Barten, Tweewielerhuis Barneveld: ,,Al zo’n dertig jaar zijn we al met wielrennen bezig en ondersteunen meerdere verenigingen in Midden Nederland. Het is meer dan een hobby en de emotie die het wielrennen uitstraalt, spreekt mij zeer aan. In dit specifieke geval heb ik na een gesprek met Hans du Prie besloten om deze ploeg wat extra ondersteuning te bieden, omdat de ambitie en de toekomstplannen van dit team mij wel aanspreken.” WV Eemland is er klaar voor!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie