Fab. Fabrics combineert passie en emotie

14 mei 2008 om 00:00 Nieuws

,,Ik ben begonnen met mijn eigen interieurs”, vertelt ze. ,,Telkens wanneer ik verhuisde, richtte ik mijn huis in een andere stijl in. Mijn huis in Antwerpen is wit en strak, het huis aan de Muurhuizen is klassiek ingericht. Ik houd van stoffen van warme volle kleuren maar dat geldt natuurlijk niet voor al mijn klanten. Wat dat betreft ben ik een kameleon: ik maak voor iedereen een huis naar smaak. Mensen gelukkig maken, dat is mijn drijfveer.”

Luisteren, is het geheim van Firouze. ,,Ik verdiep mij in iedere klant”, vertelt ze, ,,bij het ontwerpen van een interieur kom ik altijd bij de mensen thuis. Om te kijken hoe ze leven, wat ze belangrijk vinden en om de sfeer van het huis te proeven.” Fab. Fabrics ‘doet’ complete interieurs van particuliere woningen, kantoren en restaurants en andere ondernemingen. Fab. Fabrics geeft ook styling advies bij huisverkoop of aan huiseigenaren die inspiratie zoeken voor een make-over.

Firouze: ,,Naast complete interieurs kunnen mensen ook terecht voor gordijnen of het bekleden van een enkel meubelstuk. Al onze gordijnen worden met de hand gemaakt en Of het nu een extra brede zoom is of een mooi detail. Ze krijgen altijd op de een of andere manier een ‘special touch’.” Overigens bekleed Fab. Fabrics niet alleen meubels, ook het bespannen van wanden is een specialisme van het huis.

In haar showroom toont Fab. Fabrics haar schat: een uitgebreide en unieke stoffencollectie van beroemde stoffenhuizen. Etro, De Le Cuona, Mulberry, Elitis, Verel de Belval en Osborne & Little om er maar een paar te noemen. ,,De collectie kan het beste omschreven worden als eigentijds, klassiek en daardoor tijdloos”, aldus Firouze: ,,Natuurlijke materialen als zijde, linnen, katoen, wol en kasjmier voeren de boventoon.”

De tuin en het terras als verlengde van de woonkamer, een trend die Fab. Fabrics niet vreemd is. ,,Tuinontwerp is de nieuwste loot van ons bedrijf”, vertelt Firouze, ,,luxe, die je binnen hebt, kun je ook buiten hebben. Nieuw is ook een roestvrijstalen open haardje, ingebed in bijvoorbeeld de tuintafel.”

u Fab. Fabrics, Arnhemsweg 43, telefoon 033 2583651, info@fabfabrics.nl, www.fabfabrics.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie