Harbers IJzerwaren & Gereedschappen

Nieuws

Een ander vakgebied waar Harbers groot in is, zijn de loodgieters en elektrabenodigdheden. ,,We leveren echt alles”, aldus Harbers, ,,of het nu een knelfitting is of dakbedekking, stopcontacten grondkabels noem maar op. Wat ons onderscheid van andere leveranciers is dat wij speciale artikelen, in de meeste gevallen, binnen 24 uur in huis hebben.”

Was je vroeger met klompen en stofjas tevreden, tegenwoordig moet bedrijfskleding aan veel hogere eisen voldoen. Naast veiligheid spelen ook comfort en design een grote rol. Op de kledingafdeling van Harbers hangt een uitgebreide collectie truien, jassen, broeken ,thermo-ondergoed en werkschoenen voor ieder beroep. Natuurlijk kunnen alle kledingstukken worden voorzien van een bedrijfslogo. ,,Wij kleden iedereen, van bouwvakker tot hovenier”, zegt Harbers niet zonder trots, ,,én, ook heel bijzonder, we hebben een speciale vrouwenschoenenlijn. Er zijn niet veel bedrijven die werkschoenen voor vrouwen verkopen, wij wel, ik ben graag compleet!”

Harbers is goed voorbereid op het zomerseizoen. Hij vertelt: ,,We hebben aardig wat tuingereedschap en barbecues staan, over het algemeen de wat professionelere spullen. Nieuw is dat we sinds kort BP light gasdealer zijn, dat betekent dat we de lichtgewicht gasflessen van dat merk leveren. Deze flessen zijn een prima alternatief voor de ouderwetse stalen flessen en heel goed bruikbaar in de caravan maar ook voor een terrasverwarming of bijvoorbeeld de barbecue.”

Harbers IJzerwaren & Gereedschappen is dit jaar al weer 14 jaar actief. En met ruim 18000 artikelen op voorraad kan het bedrijf zich met recht een speciaalzaak noemen.”

u Harbers, Kosmonaut 18, telefoon 033-4570777, e-mail: info@harbersijzerwaren.nl, www.harbersijzerwaren.nl

AMERSFOORT - Met Harbers IJzerwaren & Gereedschappen richt ondernemer Laurens Harbers zich op de zakelijke en de particuliere markt. Harbers: ,,Ik vermoed dat de verdeling ongeveer fifty fifty is. Ons assortiment spreekt vooral die klussers aan die meer kunnen en willen dan het standaard gereedschap. Wij gaan meer de professionele richting uit, de A-merken zeg maar.” De merken bij Harbers liegen er dan ook niet om: ‘Bosch, Makita, Festool, Dremel en Metabo om er maar eens een paar te noemen.
advertentie