Smashing Dubbel Toernooi

26 september 2007 om 00:00 Nieuws

De zes koppige toenooicommissie van dit prachtige dubbeltoernooi bestaande uit de leden Bas de Vogel, Dorien Schaap, Caroline van den Berg, Martijn Smit, Brent van Dorssen en Ron Pieterse, had met 325 deelnemers een record aantal tennissers en tennissters in huis. 55 inschrijvingen meer dan afgelopen jaar wat betekende dat er 177 wedstrijden dienden te worden afgewerkt in de speelsterkten 3 tot en met 8 (herendubbels, damesdubbels en gemengddubbels).

LTV Flehite trekt veel tennissers en toeschouwers AMERSFOORT - Van zondag 16 september tot en met zondag 23 september hield tennisvereniging Flehite voor de 16e keer in haar bestaan het inmiddels bekende en goed bezochte tennistoernooi voor dubbels het zogeheten ‘Smashing Dubbel Toernooi 2007’.

door Huub van Aerssen

Bas de Vogel namens de toernooicommissie: ,,Op zondag 16 september zijn we van start gegaan en naast een overvol tennisprogramma was er ook tijd ingeruimd voor een sponsorclinic, waar door de deelnemers aan deze clinic werd geconstateerd, dat naast het opdoen van techniek en tactiek, men ook nog beschikte over vele onontdekte spieren. De gehele week hebben we ons aardig aan het schema kunnen houden en hebben alle partijen redelijk op tijd kunnen afwerken. Ook de geweldige kwaliteit van de banen (enkele maanden geleden allemaal vernieuwd), heeft er toe bijgedragen dat het toernooi vlekkeloos is verlopen.”

Naast deelnemers uit de Amersfoortse tennisverenigingen waren er ook velen van buiten Amersfoort naar dit toernooi getogen om een balletje te slaan en de krachten te meten. Sprekend voorbeeld was Amsterdammer Guido van der Ploeg (herendubbel 7) die al voor de 15e maal aanwezig was op dit prestigieuze toernooi. Op zondag 23 september vonden de finales plaats en de prachtige weersomstandigheden droegen er toe bij dat velen hun weg naar Flehite hadden gevonden om getuige te kunnen zijn van prima tennis. Onder het genot van een hapje en een drankje waren er schitterende wedstrijden te zien in de diverse speelsterkten en kende het toernooi een waardige afsluiting.

Winnaars

Waardige kampioenen in de diverse speelsterkten: DD8, Patruska Wolfsen/Maartje Biemans; GD8, Maartje Biemans/Stefan Bouw; HD8, Pieter Kramer/Boudewijn Creemers; DD7, Ellen Nikkels/Heleen Bakker; GD7 Tamara de Koning/Hans Visscher; HD7, Jaap Buis/Mark van der Plas; DD5, Nelleke Morsink/Tineke Klein; GD5, Marloes van Gangelen/Martijn Meeuwisen; HD5, Remco Ruijsenaars/Christian Krens; DD3, Dorien Schaap/Saskia Krens; GD3, Loraine Langenberg/Brent van Dorssen; HD3, Yellan Boendermaker/Brent van Dorssen.

Bas de Vogel: ,,We kunnen terugblikken op een geweldig toernooi wat, naast de vele vrijwilligers, mede te danken is aan de steun van een groot aantal sponsoren zoals Heijmerink, Stone IT, Jansen Registeraccountant, Zoetbrood assurantiën, Werring en Schuler, De Stad Amersfoort, Action Center Hoogland, Persolution, Amex Logistics, Coverline, Meteoor en Kaspersky. Op naar de 17e editie in 2008.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie