Euron Houten Vloeren

26 september 2007 om 00:00 Nieuws

Tapis parket is een van de meest verkochte parketsoorten bij Euron. Tapis is een legwijze die in Nederland al meer dan honderd jaar toegepast wordt. Tapis wil zeggen dat alle stroken hout even breed zijn en de vloer ongeveer 6 tot 10 mm dik is. Tapis is erg geschikt om in patroon te leggen. Van Uchelen: ,,Iedereen kent natuurlijk het visgraatpatroon en blokpatroon, maar bij ons is het ook mogelijk om zelf een patroon te bedenken, daarvoor kan de klant kiezen uit maar liefst twintig houtsoorten.”

Vloerdelen zijn de oervorm van de houten vloer. ,,Brede planken, hier een daar een oneffenheid, vloeren met authentieke uitstraling dat zijn vloerdelen”schetst Van Uchelen. De planken van deze vloer zijn door en door massief dat betekent dat zij gevoeliger zijn voor vochtigheid dan andere houten vloeren. ,,De vloerdelen zetten uit en krimpen met de weersomstandigheden”, vertelt Van Uchelen, ,,maar wanneer ze gelegd zijn door onze vakmensen dan is dat geen enkel probleem, zij kennen de houtsoorten door en door en houden, bij het leggen rekening, met de werking ervan.”

Andere vloeren bij Euron zijn het systeemparket en de laminaatvloeren. Systeemparket is de goedkoopste onder de houten vloeren. Systeemparket heeft een toplaag van edelhout die verlijmd is op twee kruislings verlijmde lagen naaldhout. Ook bij systeempakket kan de klant uit verschillende patronen kiezen. Laminaatvloeren tenslotte zijn de laatste jaren steeds beter van kwaliteit geworden. Voordeel van laminaatparket is dat het 100% onderhoudsvrij is. Euron Houten Vloeren is dealer van bekende laminaatparketten als Quickstep, Trinteiro en Cleanfloor.

u Euron Houten Vloeren

Liendertseweg 70A

033-4752295

www.euronhoutenvloeren.nl

AMERSFOORT - Hout leeft, daarvan zijn ze bij Euron overtuigd, niet voor niets ‘doet ‘het bedrijf al meer dan dertig jaar aan houten vloeren. Pasgeleden heeft Euron een gerenommeerd parketlegbedrijf overgenomen, zodat de kwaliteitsvloeren nu ook nog eens gelegd kunnen worden door de eigen medewerkers en dat werkt wel zo snel, wel zo voordelig en daardoor ook prettiger voor de klant. Erik van Uchelen, filiaalmanager: ,,Hout is onze passie, een eerlijk materiaal. Een houten vloer is nooit saai.”
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie