Hairstudio Lanique voor haar

19 september 2007 om 00:00 Nieuws

Hairstudio Lanique werkt met de haarverzorginglijnen van Pact. ,,Pact is een jong bedrijf wat op dit moment erg aan de weg timmert en ik vind het belangrijk om een merk te hebben wat je niet bij iedere drogist op de hoek ook kunt kopen”, legt Van’t Net haar keus voor Pact uit. ,,Toch is het belangrijkste natuurlijk”, gaat ze verder, ,,dat Pact een hoge kwaliteit biedt én dat ze producten voor het hele gezin in haar lijn heeft. Zo is er Hypact met intensieve vochtinbrengende producten, Impact met meer luxe producten en voor de heren Men’s pact.” Ook het haarkleurmiddel wat de salon gebruikt is bijzonder te noemen. Hairstudio Lanique kleurt met Black een haarverf op oliebasis en niet zoals de andere verven op zeepbasis. Verf op oliebasis zorgt voor een superieure glans en verzorgt het haar uitermate goed. De kapsters zijn op de hoogte van de nieuwste trends in hun vak.

Naast kapster is Van’t Net ook duidelijk ondernemer in hart en nieren. ,,Ik vind het ondernemen zeker zo leuk als het kapster zijn. Je moet je constant onderscheiden van anderen, steeds nieuwe dingen bedenken om de klanten te verrassen”, aldus een enthousiaste Van’t Net. Van’t Net heeft de collectie van de Hairstudio dan ook uitgebreid met bijous, shawls, tassen en horloges van het trendy merk Oozoo. Dan kunnen klanten bij Lanique ook nog eens terecht voor een zonnetje; de salon beschikt namelijk over twee Ergoline zonnebanken.

u Hairstudio Lanique

Leusderweg 178

033-4610077

AMERSFOORT - Vijftien jaar geleden vestigde Jolanda van’t Net zich als zelfstandig onderneemster aan de Leusderweg. Zij trad daarmee in de voetsporen van haar ouders die jarenlang een slagersbedrijf aan dezelfde straat hadden. De kapsalon van dochter Jolanda: Lanique is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld en beschikt over een grote trouwe klantenkring. ,,Sommige van de mensen die hier binnenlopen om geknipt te worden, doen dat al vijftien jaar”, vertelt Van’t Net.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie