Fitness4life, een droom komt uit

22 juni 2007 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Necip Aranci heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt, zelf ziet de gedreven sporter zijn sportschool Fitness4life als een droom die werkelijkheid geworden is. Toen Aranci in 1982 voor het eerst een sportschool bezocht, raakte hij bijna direct met het sportvirus besmet. “Als je beweegt dan voel je dat je leeft”, omschrijft Aranci zijn liefde voor fitness. Twee jaar geleden kreeg Aranci de kans om zelf een sportschool te beginnen; een kans die hij met beide handen aan heeft gepakt. Met als resultaat Fitness4life; een allround sportschool in het hartje Amersfoort.

,,Fitness4life is mijn levenswerk”, aldus Aranci, ,,en het mooie is dat ik met Fitness4life ook veel mensen helpen. Om gezond te blijven is beweging nodig; wie stil zit krijgt op den duur problemen met bijvoorbeeld overgewicht of met vastzittende gewrichten.” Fitness4life is geschikt voor iedere leeftijdsgroep. ,,Mijn oudste klant is 78”, verklapt Aranci, ,,die komt voor de sauna én voor de gezelligheid. Want een sportschool staat ook voor een stukje intermenselijk contact. Sporten is gewoon een heel sociaal gebeuren.”

Een van de dingen die Fitness4life er tussen al die sportscholen uit laat springen, is haar tarifering. ,,Weet je nog niet of Fitness jouw sport is, dan mag je dat hier eerst twee weken proberen”, vertelt Aranci. ,,Bovendien hoef je bij ons geen jaarabonnement te nemen”, gaat hij verder, ,,je kan ook kiezen voor drie of zes maanden of misschien wil je liever een 10- of 20 lessenkaart. Bovendien zijn onze tarieven gematigd; sporten is belangrijk het moet voor iedereen bereikbaar zijn.”

Uniek in Amersfoort zijn de damestrainingsuren; op maandag van 9.00 tot 15.00 uur en op donderdag van 19.00 tot 22.30 uur is de sportschool verboden terrein voor alle mannen, ook de sportinstructeur is dan een vrouw. Aranci: “Niet alleen vrouwen die om geloofsredenen niet samen met mannen mogen sporten maar ook vrouwen voor wie dat niet geld, zijn ruim vertegenwoordigd. Veel vrouwen vinden het gewoon relaxed wanneer er geen mannen aanwezig zijn.”

Nieuw bij Fitness4life zijn de bokslessen, gegeven door een profbokser én ook geschikt voor dames. ,,Bokstraining is voor 90% conditietraining”, aldus Aranci, ,,en uitstekend geschikt voor de training van de beruchte vier B’s, daarom willen we in het najaar een speciale damesgroep opstarten, wie geïnteresseerd is kan zich nu alvast in laten schrijven.”

Meer informatie over de openingstijden en de mogelijkheden bij Fitness4life staan op www.fitness4life.nl

u Fitness4life

Van Randwijcklaan 89

033-4700444

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie