Expositie DIGITAAL in galerie FOTOexpo 202 in Amersfoort

31 december 2012 om 00:00 Nieuws

LEUSDERKWARTIER - Galerie FOTOexpo 202 presenteert de tentoonstelling FOTOGRAFIE + van Gespreksgroep DIGITAAL van de Nederlandse Fotobond.

In deze tentoonstelling is recent werk van de volgende leden van de gespreksgroep samengebracht: Ab van Dalen, Helga Blanke, Miek Boortman, Henk Griffioen, Wim Jenniskens, Ton van der Pal, Jan Vogelzang, Miep de Vries en Harm Wierenga.

De gespreksgroep DIGITAAL is opgericht in 2001 toen digitale bewerking van foto's nog in de kinderschoenen stond. De groep laat zich steeds opnieuw inspireren door de nieuwe middelen die beschikbaar komen om zelf foto's te combineren zodat een eigen compositie, een eigen beeld ontstaat. Door het gebruik van fotografie als basis worden beelden geconstrueerd die een nieuwe werkelijkheid tonen, die zou kunnen bestaan, die ons verrassen, waar we ons in kunnen inleven, maar waar we wel aan moeten wennen.

DIGITAAL heeft eerder geëxposeerd, onder andere tijdens het fotofestival in Naarden.

FOTOexpo 202, Leusderweg 21, Amersfoort, is geopend op vrijdag en op zaterdag van 13:00 tot 17:00. ,,FOTOGRAFIE +'' loopt van 5 januari t/m 2 februari. De toegang is gratis.

De officiële opening zal worden verricht op 5 januari om 15.00 uur, door Simon Ophof, mede-auteur van het boek ,,Over Foto's gesproken''.

FOTOexpo202, Leusderweg 21, Amersfoort

e-mail: 202foto@gmail.com

http://www.fotoexpo202.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie