Teatro Pachuco verovert kloostertuin

29 juli 2012 om 00:00 Nieuws

BERGKWARTIER - De lach en de traan achtervolgden elkaar zaterdagavond in de tuin van het voormalige klooster Onze Lieve Vrouw ter Eem aan de Daam Fockemalaan, waar Teatro Pachuco zijn voorstelling Esperando la Luna speelde. Het zevenkoppige gezelschap uit Mexico, de Verenigde Staten en België onder leiding van Rudi Galindo veroverde stormenderhand de harten en geesten van het Amersfoortse publiek met een muzikaal omlijst verhaal over een merkwaardig gezelschap dat schipbreuk lijdt.

Zo´n 250 toeschouwers zagen de expeditie vertrekken vol bravoure, namen waar hoe verwarring toesloeg door toedoen van de liefde en volgden met ingehouden adem hoe de kapitein jongleerde met zijn kristallen bol - waarna de baby Luna ieders hart stal. De onvermijdelijke schipbreuk op een oceaan van doek en koffers leidde tot een einde onder de stralen van een zachte maan.

De volgende activiteit van Theater Terras is op 11 augustus. In de Auris Prof. Groenschool aan de Hooglandseweg-Noord speelt KAiET! dan 'Vieze Verol Tjes'.

Meer informatie over Theater Terras op www.theaterterras.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie