Afbeelding
BDU

Drugshandelaar aangehouden

2 juli 2012 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De politie heeft op woensdagavond 27 juni een 26-jarige inwoner van Amersfoort aangehouden voor het bezit van - en de vermoedelijke handel in cocaïne.

Eerder dit jaar kreeg de politie informatie dat de Amersfoorter in het bezit was van verdovende middelen en dit ook verkocht aan anderen. De politie startte een onderzoek. Hierbij bleek dat de verdachte contacten met gebruikers onderhield en met hen op diverse locaties afsprak.

Op 27 juni sloot het net zich om de verdachte en werd hij aangehouden in zijn auto op de Stadsring. Bij het onderzoek in de woning van de Amersfoorter en bij zijn fouillering werden enige honderden euro's, verpakkingsmateriaal voor cocaïne, meerdere mobiele telefoons en 28 wikkels met vermoedelijk cocaïne aangetroffen.

De politie verdenkt de Amersfoorter er ook van dat hij een automobilist heeft bedreigd met een vuurwapen. Dit gebeurde in de vroege ochtenduren van zondag 17 juni op een parkeerplaats aan de Maanlander toen hij zich kennelijk ergerde aan een gebaar dat door de automobilist werd gemaakt.

De verdachte is op vrijdag 29 juni voorgeleid bij justitie en blijft in voorlopige hechtenis.

De politie zet het onderzoek voort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie