De Flint introduceert Bijzonder

27 juni 2012 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Van september 2012 tot en met mei 2013 biedt theater De Flint onder de naam Bijzonder acht voorstellingen die niet onder een specialisme onder te brengen zijn. Het gaat daarbij om straatartiesten, fysieke illusies, Afrikaanse zang, dans en muziek en een onemanshow. Onder anderen Mornix en de Ashton Brothers zijn het komende seizoen te zien.

Momix- donderdag 6 december 2012

Dit seizoen staat Momix voor de vierde keer in De Flint met een nieuwe show.

Het Amerikaanse gezelschap staat internationaal bekend om zijn acrobatische danstheater. ,,Botanica'' is een sprookjesachtige show waarin spektakel en schoonheid samenvloeien. Het ritme van de seizoenen wordt weergegeven, maar ook het verstrijken van een gewone dag. Met wonderlijke geluidseffecten en hier en daar een knipoog.

Ashton Brothers - dinsdag 14 en woensdag 15 mei 2013

Ze bestaan dit jaar 10 jaar en halen herinneringen op. In 'Treasures' gaan de Ashton Brothers een berg met verborgen schatten te lijf, op zoek naar juweeltjes uit hun eigen verleden. De man die met zijn tanden een ladder beklimt, de jazzmuzikanten, de kaalhoofdige penismannen, de rolstoelende trapezewerker; ze duiken in geheel vernieuwde vorm op en vermengen zich moeiteloos met splinternieuwe, halsbrekende acts.

De vier topartiesten zoeken daarbij meer dan ooit de grenzen van het theater en hun lichaam op. Sneller, sterker, hoger, breder en dieper, luidt het motto van de Ashtons.

Verder in seizoen 2012-2013 in het genre Bijzonder:

22 september: Compagnie Sacékripa - intiem en indrukwekkend circus

2 maart: Ikusasa - dynamische Afrikaanse zang, dans en muziek

5 april: LEO - fascinerende fantasierijke onemanshow

9 mei: Licedei - knotsgekke (clowns)familie.

Het volledige theaterprogramma is te zien op: www.deflint.nl. De kaartverkoop is gestart op 2 juni en kaarten zijn 24 uur per dag te bestellen via de website. De telefonische verkoop en verkoop aan de balie voor het nieuwe seizoen start in september.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie