Theatrale kindervoorstelling met meesterverteller Wijnand Stomp in Kunsthal KAdE

27 juni 2012 om 00:00 Nieuws

BINNENSTAD - Speciaal voor KAdE haakt meesterverteller Wijnand Stomp aan bij de tentoonstelling Who More Sci-Fi Than Us, hedendaagse kunst uit de Cariben. Woensdag 11 juli geeft hij een eenmalige voorstelling in het Auditorium van KAdE.

Wijnand Stomp is één van de bekendste theatrale vertellers die Nederland rijk is. AKA Mister Anansi, creëert en speelt hij voorstellingen waarin zijn kleurrijke afkomst een belangrijke rol speelt. Hij ontleent veel inspiratie aan de Antillen, het land van zijn vader, maar is evenzeer verbonden met de Hollandse aarde, het land van zijn moeder. De verhalen Wijnand Stomp zijn vrolijk, ondeugend en meeslepend. Ze gaan net zo goed over list en bedrog als over kwetsbaarheid en identiteit.

Net als de 38 kunstenaars in de tentoonstelling speelt voor Wijnand zijn achtergrond een grote rol in zijn verhalen. Hij is dan ook de aangewezen persoon om ons mee te nemen op een kleine reis door de Cariben ...

De voorstelling wordt eenmalig gespeeld op woensdag 11 juli, van 14.00 uur tot 14.45 uur. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. Toegang: euro 3,50 voor kinderen en Euro 7,- voor volwassenen (inclusief entree tentoonstelling). Reserveren is noodzakelijk en kan door een bericht te sturen naar educatie@kunsthalkade.nl. KAdE Kunsthal, Smallepad 3, 3811 MG Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie