Varen en fietsen met verhalen

27 juni 2012 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Fietsboot Eemlijn en Fietsgilde 't Gooi organiseren op zondag 8 juli een combitocht: Varen en fietsen met verhalen.

Deelnemers uit Eemland kunnen opstappen op de fietsboot in Amersfoort (vertrek 10.00 uur), Soest (10.45 uur) of zich om 11.15 uur in Baarn aansluiten bij de begeleiders van het Fietsgilde. Zij ontvangen 2 euro korting op het eerste kaartje voor de fietsboot op die dag. Passagiers die 's ochtends met de fietsboot naar Baarn kwamen, betalen op de terugweg het standaardtarief.

Het Fietsgilde fietst vervolgens met de deelnemers van Baarn naar Huizen langs een mooie route door de polders bij Eemnes. Omdat de deelnemers die dag ook met de fietsboot varen, ontvangen zij van het Fietsgilde één euro korting (en betalen dus 3 euro). Op deze manier willen Fietsgilde en fietsboot Eemlijn hun vaste klanten ook attent maken op het aantrekkelijke aanbod van hun 'buren', want beide organisaties stellen zich ten doel om fietsers optimaal te laten genieten van de zo verschillende landschappen 't Gooi en Eemland; beide mooie streken, maar héél verschillend.

Deelnemers aan deze combitocht ontvangen in totaal 3 euro korting op de normale tarieven (één euro korting Fietsgilde, 2 euro korting fietsboot).

Meer informatie op www.fietsgilde.nl en www.eemlijn.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie