Start kaartverkoop De Flint

25 april 2012 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Half mei komt de seizoensbrochure 2012 - 2013 van De Flint uit. Het nieuwe programma is vanaf 7 mei op www.deflint.nl te vinden. De kaartverkoop start op zaterdag 2 juni, Vrienden van De Flint kunnen twee dagen eerder bestellen op donderdag 31 mei. Bestellen kan vanaf 2 juni 24 uur per dag via www.deflint.nl of via het bestelformulier in de brochure.

Het theaterseizoen 2012-2013 wordt op zaterdag 15 september 2012 geopend met AmSup. De seizoensopening van De Flint waar diverse Amersfoortse Culturele instellingen aan meewerken. Op zondag 2 juni eindigen Jon van Eerd en Lone van Roosendaal het seizoen met de muziekvoorstelling 'Jon en de Jongens'.

Vooruitblik

In het nieuwe seizoen zijn alle theatergenres weer ruim vertegenwoordigd. Zo komen de Ashton Brothers weer terug naar De Flint, heeft Hans Klok een nieuwe show, komt de Utrechtse Spelen met Rain Man en staan alle bekende dansgezelschappen weer op het toneel. Youp van 't Hek mogen we volgend seizoen vier avonden verwelkomen en Tim Akkerman komt als Buddy Holly in het theater.

De seizoensbrochure wordt automatisch toegezonden aan alle vaste bezoekers van De Flint en is te bestellen op www.deflint.nl. Bovendien is de brochure zowel in de stad als in de wijde regio af te halen op een groot aantal verspreidingspunten zoals VVV's en bibliotheken.

Meer info op www.deflint.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie