Ludieke start bouw Kade 3826

26 maart 2012 om 00:00 Nieuws

VATHORST - Het nieuwbouwproject Kade3826 in Vathorst is donderdag van start gegaan. Lithos en woningcorporatie Alliantie hadden gekozen voor een ludieke kluswedstrijd voor de toekomstige kopers. Enthousiast en fanatiek gingen de kopers aan de slag om een muurtje te metselen en een kastje in elkaar te zetten. De trotse winnaars gingen met mooie waardebonnen naar huis.

Kade 3826 bestaat in totaal uit 128 zeer aantrekkelijk geprijsde koopappartementen. Hierdoor is het project ook heel geschikt voor starters. Er zijn zeven verschillende typen appartementen, van 63 tot 87 vierkante meters woonoppervlak en ligt in deelplan Laak 2a in Vathorst. De eerste fase van 75 koopappartementen wordt nu gestart. Lithos bouw & ontwikkeling realiseert deze woningen in opdracht van de Alliantie. Voor meer informatie kijk op www.kade3826.nl.

Lithos bouw & ontwikkeling is een landelijk opererende onderneming die zich bezighoudt met de ontwikkeling en bouw van woningen, kantoren, scholen, zorginstellingen en bedrijfshuisvesting. Daarnaast legt zij zich nadrukkelijk toe op integrale gebiedsontwikkeling. Zij biedt haar opdrachtgevers oplossingen, zekerheid en maatwerk en de meerwaarde ligt in het integraal toepassen van kennis, creativiteit en realistische, betrokken aanpak.

Woningcorporatie de Alliantie is actief in de regio's Amsterdam, Almere, Amersfoort en Gooi en Vechtstreek, in tientallen wijken voor meer dan honderdduizend mensen. Zij zet zich in voor betaalbare en goede woningen in vitale wijken. Wijkconcepten en bouwprojecten ontwikkelt zij bij voorkeur in eigen huis. Slagvaardigheid en ondernemingszin, samenwerking en klantgerichtheid kenmerken de Alliantie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie