Hoogland wint AHB zaalvoetbaltoernooi

28 december 2011 om 00:00 Nieuws

HOOGLAND - De voetballers van v.v. Hoogland hebben dinsdagavond het AHB zaalvoetbaltoernooi in Nijkerk gewonnen. Hoogland versloeg in de finale van het toernooi, waar jaarlijks gerenommeerde clubs uit de regio aan deelnemen, hoofdklasser Sparta Nijkerk. In de eindstrijd sleepte Hoogland ternauwernood een penaltyserie uit het vuur, door in de allerlaatste minuut gelijk te maken (2-2). Hoogland toonde zich vervolgens kundiger in het nemen van strafschoppen.

In de halve finale won Hoogland overtuigend van Veensche Boys - met Brahim Abdelkader, Ferry de Smalen en Yasin Kurt van de Amersfoortse zaalvoetbalvereniging Annour in de gelederen. De Nijkerkerveenders werden met 7-1 afgedroogd door Hoogland. In de poule werd het vijftal van Hoogland, debutant op het Nijkerkse zaalvoetbaltoernooi, knap eerste door SDV Barneveld (1e klasse), Valleivogels (2e klasse) en NSC (1e klasse) te verslaan.

De doelman van Hoogland, Rolf Swiers, werd uitgeroepen tot beste keeper van het toernooi. Amersfoorter Karim El Kaddouri (Sparta Nijkerk) werd verkozen tot beste speler van het toernooi.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie