Nieuwjaars Dansfeest en Gratis proeflessen Biodanza

Nieuws

SCHUILENBURG - Op zaterdag 14 januari wordt door José en Tjeerd Sloot in Amersfoort weer een dansfeest georganiseerd, waarbij volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar van harte welkom zijn.

De locatie is de Vrije School Amersfoort aan de Romeostraat 74. Op deze prachtige locatie geven José en Tjeerd de mogelijkheid om te dansen en elkaar te ontmoeten in een ongedwongen, feestelijke sfeer.

José en Tjeerd starten met een Biodanza workshop van 20.00 tot 21.30 uur. Biodanza is een van oorsprong Zuid-Amerikaanse dansvorm waar de persoonlijke groei centraal staat. Om mee te doen hoef je niet te kunnen dansen. Bij Biodanza gaat het er niet om hoe mooi je kunt dansen. Biodanza geeft de kans om in contact te komen met de sprankeling van het leven uit de kindertijd.

Het thema is deze keer: Dans je verlangens voor het nieuwe jaar. Verlangens, iedereen heeft ze. Door Biodanza te doen komen de deelnemers tot de ontdekking dat ze dezelfde verlangens koesteren. Bijvoorbeeld het verlangen om lief te hebben en het verlangen om de liefde te delen, het verlangen naar veiligheid en geborgenheid. Deze verlangens komen voort uit het leven zelf, iedereen wil voelen dat men welkom is. Die verlangens komen voort uit de mensen zelf, als men weer in verbinding is met het leven.

Wanneer de deelnemers nog geen kennis hebben gemaakt met Biodanza dan is deze workshop daar een uitstekende gelegenheid voor. Maar ook mensen die al eerder Biodanza hebben gedaan zijn van harte welkom.

Naast deze dansfeesten is er elke dinsdagavond en woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur de mogelijkheid om proeflessen te komen doen. Op 10, 11, 17 en 18 januari zijn er gratis proeflessen waarbij allen die met de wekelijkse Biodanza groep willen kennismaken van harte welkom zijn. Graag van tevoren aanmelden: tel. 033 4701436/06 43036483 of levenslicht@ziggo.nl.

Tijdens de Biodanza-workshop zijn de deuren dicht, en rond 21.30 uur gaan de deuren weer open en begint het vrije dans gedeelte met gevarieerde wereldmuziek van DJ Tjeerd, wat duurt tot 24.00 uur. De gehele avond is roken alleen buiten toegestaan, en er wordt zonder schoenen gedanst.

Deze dansavond kost € 15.- per persoon. Wie alleen komt voor het vrije dans gedeelte, of juist alleen voor Biodanza, betaalt € 10,-. Jongeren tot 25 jaar krijgen korting. Voor meer informatie kun je bellen met José en Tjeerd of emailen, of kijk op www.levenslicht.com.

advertentie
advertentie