Kerstactiviteiten op Sint Jorisplein

Nieuws

AMERSFOORT - Winkelcentrum Sint Jorisplein in Amersfoort viert dit jaar fonkelende feestdagen. Met lampionnenworkshops en een optocht voor de kids, wandelende kerstbomen, vrolijke kerstfiguren en een spectaculaire urban kerstshow. De komende periode is het hier dus sfeervol kerstshoppen voor jong en oud.

Tijdens de koopzondag op 18 december kunnen kinderen tot 12 jaar in de iglo tent op het Sint Jorisplein onder professionele begeleiding een lampion komen knutselen. Deze lampion mogen ze meenemen naar huis om dan op de extra koopavond van 23 december terug te komen en met de lampionnenoptocht mee te doen. De optocht begint om 19.00 uur en gaat over het Sint Jorisplein en door de omliggende straten.

Tijdens de koopavonden op 22 én 23 december worden alle bezoekers verwelkomd door een kerstparade van wandelende kerstballen, een zingende kerstboom en een charmante kersttafeldame. Zij gaan graag met het publiek op de foto en delen ook lekkers uit.

Op zaterdag 24 december worden de kerstactiviteiten afgesloten met The Ultimate Urban Christmas Show, een spectaculaire kerstshow met een urban tintje, waarin breakdancers, freerunners en voetballers de hoofdrol spelen in het traditionele kerstverhaal. Tussen 12.00 en 16.00 uur voeren deze urban artiesten steeds korte shows op van circa tien minuten waar de spetters vanaf zullen vliegen. Een aantal artiesten is bekend van het tv-programma Holland's Got Talent. Zij geven nu een primeur voor Amersfoort en omgeving.

Op de koopavonden van 22 en 23 december én op zaterdag 24 december worden fietslampjes uitgedeeld.

Meer informatie op www.sint-jorisplein.nl

advertentie