Winter Battle 2011 bij scholencomplex de Brink in Vathorst

Nieuws

VATHORST - 'I will Challenge You', is het motto waaronder in Vathorst voor de 1e keer een frisse Winter Battle wordt georganiseerd. Het gaat om een sportief outdoor evenement voor jong en oud. Het initiatief is een idee van een groep vrijwilligers welke zich eerder hebben ingespannen voor soortgelijke sportieve activiteiten in Vathorst. Op woensdag 28 december zet dit evenement deelnemers op scherp op het grote plein aan de Wezeperberg 6 bij het Brinkcafe door ze uit te dagen om op vijf verschillende onderdelen maximaal punten te scoren.

Per onderdeel kan door individuele deelname een score worden behaald. De totaalscore bij deelname aan alle onderdelen bepaald of een deelnemer tot de prijswinnaars behoord. Op het programma staan; Sneeuwbal gooien, Skibroek hangen, Bierpul glijden, Sneeuwmuts vangen en voor de echte diehards een Snowboard Rodeo. Voor deelname is geen speciale kleding en/of outfit verreist.

Om de kans tot daadwerkelijk winnen van een prijs te vergroten, wordt gestreden in drie verschillende leeftijdscategorieën. Zo valt er in de categorie van 6 t/m 12 jaar een Nintendo 3DS te winnen, een I-Pod Touch in de categorie van 13 t/m 17 jaar en een ,,GiftFor2 - overnachting en wellness voor twee'', is er voor de winnaar in de categorie vanaf 18 jaar.

Deelname gebeurt tegen aanschaf van een stempelkaart voor het bedrag van 2 euro. De aanvang is vanaf 13.00 uur en deelname kan, tegen aanschaf van een nieuwe stempelkaart zo vaak plaatsvinden als men zelf wil. Het eindsignaal is om 17:30u en tegen 17:45u worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

u Voor meer informatie: www.winterbattle.nl

advertentie