Ronald McDonald Kinderfonds verhuist naar Amersfoort

Nieuws

AMERSFOORT - Het Ronald McDonald Kinderfonds verhuist per 1 januari van De Bilt naar Amersfoort. Het goede doel gaat een etage huren in het pand van organisatieadviesbureau Twynstra Gudde op het Stationsplein.

De nieuwe locatie heeft een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Het pand voldoet aan alle eisen die aan een moderne, duurzame kantooromgeving worden gesteld.

Twynstra Gudde geeft het kantoormeubilair in bruikleen, zodat geen nieuwe investeringen hoeven te worden gedaan in de kantoorinrichting. Daarnaast kan het Ronald McDonald Kinderfonds gebruik maken van gezamenlijke faciliteiten, zoals receptie, parkeergarage, bedrijfsrestaurant en ICT.

Het Ronald McDonald Kinderfonds heeft bewust gekozen voor een locatie binnen een straal van twintig kilometer rond de oude locatie, zodat de afstand voor alle huidige medewerkers goed is te overbruggen. Tegelijk met de verhuizing gaan de medewerkers van het Ronald McDonald Kinderfonds flexibeler werken. Ze hebben voortaan meer vrijheid in het kiezen van hun werktijden en -locatie.

Verhuisbedrijf Van Noort voert de verhuizing van het Kinderfonds gratis uit. De verhuizing vindt plaats tussen kerst en oud en nieuw, zodat de organisatie en haar relaties er zo min mogelijk overlast van ondervinden.

Ronald McDonald Kinderfonds

Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt een helpende hand aan zieke of gehandicapte kinderen en hun familie. In Ronald McDonald Huizen logeren gezinnen vlak bij het ziekenhuis of revalidatiecentrum om dicht bij hun kind te zijn. In Ronald McDonald Huiskamers kunnen gezinnen even ontspannen tijdens de behandeling van het kind. Dankzij Ronald McDonald Sport en Vakantie kunnen zieke of gehandicapte kinderen samen sporten of spelen of er met het hele gezin even helemaal uit.

advertentie