Miss Montreal opent Kerstmarkt Hof

5 december 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De Kerstmarkt op de Hof wordt maandagavond 19 december geopend door zangeres Miss Montreal. Zij zal de lichtjes in de kerstboom ontsteken. Miss Montreal, die tevens de kerstboom sponsort, zal geheel in knusse kerstsfeer arriveren op de Kerstmarkt samen met de Kerstman om de opening te verzorgen. Ook zal wethouder Gert Boeve, van economische zaken, op eigen initiatief aanwezig zijn bij de opening.

Het Nederlandse publiek leerde Miss Montreal, die tegenwoordig in Amersfoort woont, in 2008 kennen via een reclame. Nadat ze in 'De Wereld Draait Door' haar eigen liedje 'Just A Flirt' had gespeeld, brak ze definitief door. Inmiddels heeft ze op alle grote popfestivals gespeeld en twee albums uitgebracht.

De kerstmarkt is 's avonds geopend van maandag 19 tot en met donderdag 22 december. Op zondag 18 december kan overdag al een hapje en drankje genuttigd worden. Alle dagen zal het wenscadeau onder de boom staan. Hier kunnen bezoekers een eigen kerstwens in doen. Het wenscadeau wordt versierd door groep 7 van openbare basisschool De Magneet. Op donderdagavond 22 december zal om 19.00 uur een wens worden getrokken uit het wenscadeau die de Vereniging Horeca Hof in vervulling zal laten gaan.

De kerstmarkt is te volgen via Twitter (@HofKerstmarkt) en Facebook.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie