Keiwijven lopen voor het goede doel

5 december 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Hardlooptrainers Monique de Jonge en Mascha van Kessel maken daarom nu hun plannen bekend voor het goede doel Pink Ribbon. In januari starten ze met looptrainingen speciaal voor vrouwen, als voorbereiding op hun deelname aan de marathon van Amersfoort op 10 juni 2012.

De trainingen richten zich op alle afstanden; de hele en de halve marathon, de 10 en de 5 km. Beginnende en gevorderde lopers kunnen zich vanaf nu aanmelden. Afhankelijk van de te lopen afstand starten de trainingen vanaf januari voor de hele en halve marathon en vanaf het voorjaar de 10 en 5 km.

Zoals de naam al doet vermoeden zijn de trainingen gericht op vrouwen. Veel vrouwen houden hardlopen beter vol als ze samen lopen met anderen vrouwen en dat ze na afloop kunnen vaststellen dat ze 'lekker gelopen' hebben. Gezelligheid en veiligheid speelt hierbij een belangrijke rol. Het wordt geen theekransje. Er wordt tijdens de trainingen hard gewerkt en gezweet.

Inschrijven kan individueel of bijvoorbeeld samen met collega's. Na inschrijving ontvangt iedere deelnemer een roze loopshirt. De bedoeling is om Amersfoort op 10 juni roze te kleuren. Meer informatie over de trainingen, sponsormogelijkheden voor Pink Ribbon en aanmelding op www.sheruns.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie