AFC Quick 1890 ontvangt ING-Materialenpakket

Nieuws

VEREMEERKWARTIER - AFC Quick 1890 heeft een ING materialenpakket gekregen. Jeugdvoorzitter Nees van den Berg heeft deze namens de voetbalclub in ontvangst genomen.

AFC Quick 1890 is een van de 500 amateurclubs die dit jaar het ING-Materialenpakket krijgen. Als hoofdsponsor van de KNVB investeert ING niet alleen in het Nederlands elftal, maar ook nadrukkelijk in het Nederlandse amateurvoetbal. De bank doet dat door clubs te ondersteunen met materialenpakketten, advies en informatie en de inzet van vrijwilligers. Deze initiatieven maken deel uit van het bredere programma 'Nederland voetballand, aangemoedigd door de ING'.

Het ING-Materialenpakket is zondagmiddag voorafgaand aan de wedstrijd AFC Quick tegen OSM'75 aan jeugdvoorzitter Nees van den Berg overhandigd door 'ING-Aanvoerder' Henk van den Brink. Dit pakket bestaat ondermeer uit wedstrijdballen, hesjes en pionnen. Nees van den Berg: ,,We zijn als AFC Quick 1890 ontzettend blij dat de ING ons steunt met deze materialen en begrijpt wat onze maatschappelijke rol is binnen de Amersfoortse samenleving.''

advertentie