Jubileumconcert Kerst aan de Eem

Nieuws

BINNENSTAD - Projectkoor ´Kerst aan de Eem´ zal dit jaar voor de vijfde keer op rij een bijzonder kerstconcert geven in de Flint. Nadat de afgelopen jaren de Stadszaal werd afgehuurd voor dit evenement, staat het 120 leden tellende koor dit jaar op vrijdagavond 16 december en zaterdagvond 17 december op het grote podium van de Theaterzaal. Het koor wordt ondersteund door een professionele band, die dit jaar een bijzonder plekje krijgt op het podium. Verder wordt er medewerking verleend door een koperensemble van de Veluwe Brass Amersfoort en door de solistes Elisa van Dolderen en Joyce van Gils.

`Kerst aan de Eem´ biedt een kerstconcert anders dan anderen, met een heel breed en gevarieerd repertoire. Zowel traditionele kerstliederen, als carols, gospel songs en populaire kerstliedjes komen aan bod. Het geheel wordt omlijst door professionele belichting en geluid.

Meer informatie over ´Kerst aan de Eem´ is te vinden op de website www.kerstaandeeem.nl, kaarten à 15 euro per stuk zijn te koop bij Theater de Flint, telefonisch: 033-4229222 of online via www.deflint.nl.

advertentie