Bijeenkomst over woninginbraak met ex-inbreker

Nieuws

AMERSFOORT - Ex-inbreker Evert Jansen laat donderdagavond 1 december 2011 zien waar hij zo in Amersfoort zou kunnen inbreken. Dat doet hij aan de hand van foto's die hij binnenkort in de stad maakt. Inwoners krijgen tijdens de bijeenkomst tips om inbrekers buiten de deur te houden. Aanwezigen maken kans op een gratis beveiligingspakket van 500 euro.

In de wintermaanden neemt het aantal woninginbraken fors toe. Het is voor bewoners daarom extra belangrijk om alert te zijn en maatregelen te nemen om een woninginbraak te voorkomen. Politie en gemeenten zetten zich deze maanden ook extra in tegen woninginbraak.

De bijeenkomst is donderdag 1 december om 19.30 uur (vanaf 19.00 uur inloop) in de Fonteinkerk, Robert Kochstraat 4. Inwoners wordt gevraagd zich van tevoren aan te melden via www.amersfoort.nl of telefonisch via 14033. Meer informatie om woninginbraak te voorkomen staat op www.amersfoort.nl/veilig. Daar staat ook een filmpje van de ex-inbreker Evert Jansen die eind oktober ook door Amersfoort liep.

advertentie