Afbeelding
BDU

Oproep getuigen: Poging straatroof

Nieuws

NIEUWLAND - Op vrijdag 11 november heeft een man geprobeerd een 43-jarige vrouw uit Amersfoort te beroven. De vrouw was rond 08.25 uur aan het hardlopen over de Rietvoorn. De vrouw verklaarde plotseling te zijn vastgepakt door een onbekende man. De man had een mes in zijn hand. Doordat de vrouw hard ging gillen, schrok de man en vluchtte hij vervolgens te voet weg in de richting van de Watersteeg en vervolgens in de richting van het winkelcentrum.

Signalement verdachte: Man tussen de 20 en 30 jaar, rond de 1.70 m lang, licht getinte huidskleur, normaal postuur en donkere haren. De berover had een zwarte baseballpet. Daarnaast droeg hij een blauwe spijkerbroek en hij had een zwarte jas tot op de heupen met op de achterzijde een groot, witkleurig rond logo met in het midden witte stippen.

Het slachtoffer deed daarna aangifte bij de politie. Rond het tijdstip zijn er diverse mensen op straat geweest. Mogelijk hebben getuigen of personen de man zien lopen. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

advertentie