Onderzoek bij sportverenigingen in Amersfoort

Nieuws

AMERSFOORT - Sportservice Midden Nederland maakt een overzicht van het laagdrempelige sportaanbod in de gemeente Amersfoort. Dit omdat huisartsen en fysiotherapeuten vaak adviseren om te gaan bewegen, maar niet weten naar welke organisatie zij hun klant kunnen doorverwijzen. Zowel voor beginnende sporters als voor zorginstellingen is het van belang om een goed overzicht te hebben van de activiteiten in Amersfoort.

Om inzichtelijk te maken welke organisaties speciale aandacht verlenen aan beginnend sporters of mensen met overgewicht, krijgen bedrijven een vragenlijst via e-mail. Sportservice heeft een vragenlijst gemaakt waarin alle algemene gegevens van de sportaanbieder worden gecontroleerd. Daarnaast zijn er veel vragen over de activiteiten die worden georganiseerd. Vooral de vraag hoe intensief de activiteit is voor deelnemers, is belangrijke informatie voor zorginstellingen.

Sportservice heeft geprobeerd om zoveel mogelijk adressen van sportverenigingen en andere sportaanbieders te achterhalen. Maar het adressenbestand is mogelijk niet compleet. Sportaanbieders die geen enquête hebben ontvangen, kunnen hun e-mailadres doorgeven aan Karin Beenen, e-mail karin.beenen@sportservicemiddennederland.nl. Zij zorgt ervoor dat de enquête alsnog wordt toegestuurd. Voor informatie kan ook met haar contact worden opgenomen, telefoon: 030-7513840.

advertentie