Prins Rocky 39e Prins der Hooge Narren

Nieuws

AMERSFOORT - Op 11-11-11, exact om 11 over 11 in de avond heeft Carnavalsvereniging De Hooge Narren haar nieuwe Prins en Adjudant bekend gemaakt. De 39e Prins der Hooge Narren heet ,,Prins Rocky''. Hij wordt bijgestaan door zijn adjudant, ,,Adjudant K.O.''.

Het motto waarmee dit ludieke duo het Hooge Narren Carnaval van 2012 ingaat, luidt: ,,We gaan de ring in!''

Prins Rocky heet eigenlijk Bas van Dusschoten. Bas begint aan zijn 4e jaar bij De Hooge Narren; dit jaar is hij de belangrijkste man. Hij gaat voorop in het Carnavalsgedruis. Zijn Adjudant is Kees van Dijk, een zeer bekende Hooglandse persoonlijkheid. Wie kent Kees niet? Inmiddels is Kees meer dan 25 jaar bij de vereniging. Hij was al drie keer Prins en al drie keer eerder Adjudant; wat je noemt een hele ervaren Carnavalist.

Tijdens de Prinsenwissel van 11 november jl. maakten Prins Rocky en Adjudant K.O. een ludieke opkomst. De boksring in Café De Noot stroomde op het ,,moment suprême'' vol met gespierde boksers, gehuld in badjassen met grote capuchons! Natuurlijk ontbraken de lichtflitsen en de toepasselijke muziek niet; Rondemissen maakten het Boksgala compleet. Als ,,Ring Announcer'' fungeerde oud-voorzitter Nip, die op onnavolgbare wijze de ceremonie goed liet verlopen.

Nadat de Prins en Adjudant waren geïnstalleerd, kwamen één voor één de Hooge Narren Raadsleden naar voren. Onder hen bevond zich één nieuwe: Sander van Surksum. Hij volgt de afgetreden Jack Meinders op, die overigens als fotograaf nauw bij de vereniging betrokken blijft.

Het Hooge Narren-carnaval speelt zich zoals elk jaar af in Café De Noot, dat jaarlijks wordt omgebouwd tot de Narrenhof, de residentie van De Hooge Narren. Het Carnavalsweekend begint dit seizoen op vrijdag 17 februari 2012 met de Dorpsomdoop (Hoogland wordt Zandkruuersgat). Het Carnaval eindigt op woensdag 22 februari met het Haringhappen. De Hooge Narren beloven u vier spetterende feestavonden en heel veel lol.

Voor de meest actuele informatie kijkt u op www.hoogenarren.nl

Bijlage, 3x persfoto:

Foto Pers1 "Prins bokst de Adjudant", onderschrift:

De Hofhouding 2012 van CV De Hooge Narren is volop aan het sparren. Rechts Prins Rocky en links Adjudant K.O.

Foto Pers2 "Samen in de ring", onderschrift:

De Hofhouding 2012 van CV De Hooge Narren gaat de ring in! Rechts Prins Rocky en links Adjudant K.O.

Foto Pers3 "Bij de boksbal", onderschrift:

De Hofhouding 2012 van CV De Hooge Narren met rechts Prins Rocky en links Adjudant K.O.

Bronvermelding: Foto CV De Hooge Narren / Math Bazelmans / Jack Meinders

advertentie