LVB Networks neemt afdeling visuele communicatie over van DHV

Nieuws

AMERSFOORT - LVB Networks heeft de afdeling visuele communicatie overgenomen van het advies- en ingenieursbureau DHV. LVB Networks draagt voortaan zorg voor de grafische vormgeving van DHV-uitingen, fotografie en film. De twee medewerkers van de betrokken afdeling gaan over naar het bureau voor contentmarketing.

De jarenlange samenwerking van DHV en LVB Networks op het gebied van externe communicatie krijgt hiermee een nieuwe lading. De overdracht van deze ondersteunende dienst maakt deel uit van de eind 2010 ingezette reorganisatie bij DHV.

Aan de keuze voor de samenwerkingspartner is een selectie voorafgegaan, waarbij onder meer is gekeken naar creativiteit en continuïteit.

DHV is een toonaangevend internationaal advies- en ingenieursbureau dat diensten verleent en innovatieve oplossingen aanbiedt op het gebied van mobiliteit, water, bouw & industrie, gebiedsontwikkeling en milieu & duurzaamheid. Onze dienstverlening richt zich op de totale projectcyclus en omvat management consultancy, adviesdiensten, ontwerp en engineering, project-, contract- en assetmanagement.

advertentie