Mr. Frank Visser zoekt problemen in regio Amersfoort

Nieuws

HOEVELAKEN - Hangjongeren? Erfeniskwestie? Burenruzie? Arbeidsconflict? Verpeste vakantie? Recht in de Regio is een NCRV-programma van mr. Frank Visser, ook bekend van De Rijdende Rechter. Samen met een team juristen van het Juridisch Loket gaat mr. Visser het land in om op verschillende locaties juridische voorlichting te geven. Maandag 28 november is hij van 10.30 tot 15.00 uur te vinden in Hoeve Sparrendam, Veenwal 6, 3871 KG Hoevelaken voor opnames van het programma. Iedereen die met juridische problemen zit, kan bij mr. Visser en zijn team terecht voor juridische voorlichting en rechtshulp.

Burenconflicten, problemen met de gemeente of een andere overheid, ruzie over een erfenis of een pasgekochte auto die het niet meer doet: Deze en vele andere problemen kunnen tijdens het spreekuur worden behandeld. Kom niet alleen met verhalen, maar ook met bewijzen, zoals als foto's, filmpjes of kapotte producten.

Deelnemers kunnen de redactie van Recht in de Regio nu alvast laten weten dat ze langskomen en met welk probleem ze kampen: mail naar rechtinderegio@palmplus.com of bel naar: Palm Plus, tel: 035-6773796. U belt dan met de redactie van Recht in de Regio. Aanmelden kan ook via de website http://eerstehulpbijrecht.nl/. Deelnemers mogen op de dag zelf ook gewoon langskomen met hun klacht en spullen.

Recht in de Regio

28 november 2011

10.30 uur, Hoeve Sparrendam, Hoevelaken

advertentie