Familiemusical Spuit Elf in De Flint

Nieuws

BINNENSTAD - Theater Terra brengt de familiemusical Spuit Elf naar het theater. Spuit Elf is gebaseerd op de boeken van Harmen van Straaten, waarin een klein brandweerolifantje dat grote heldendaden verricht centraal staat. Op zondag 27 november om 14.00 en 16.00 uur zijn de avonturen van Spuit Elf te zien in Theater & Congrescentrum De Flint in Amersfoort.

Spuit Elf is een kleine olifant die, net als de grote olifanten, bij de brandweer wil. Maar Spuit Elf is nog zo klein en vaak komt hij te laat. Dan is de brandweerwagen al weg en dan moet hij op zijn fietsje naar de brand. Maar als de brandweerolifanten de grote brand in het gemeentehuis niet kunnen blussen hebben ze Spuit Elf ineens hard nodig. En dan zal hij laten zien dat een kleine olifant grote dingen kan doen...

Theater Terra brengt al ruim dertig jaar familiemusicals met poppenspel, waaronder Kikker, Kleine Ezel, Muis, De Matroos in de Doos en Nieuwe Avonturen met Dolfje Weerwolfje. Harmen van Straaten illustreerde meer dan 350 boeken in binnen- en buitenland en schreef en illustreerde 50 boeken. Van prentenboeken voor de allerkleinsten tot romans voor 15-jarigen en ouder. Inmiddels zijn er vier boeken over Spuit Elf verschenen.

De familiemusical Spuit Elf ondersteunt het werk van de Nederlandse Brandwonden Stichting.

advertentie