De bende van de Korenwolf in Flint

31 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

BINNENSTAD - De familiemusical 'Het geheim van de zoenende gasten' is op 13 november om 14.30 uur te zien in Theater de Flint. De musical is gebaseerd op de populaire boekenreeks 'De bende van De Korenwolf' van kinderboekenschrijver Jacques Vriens. In oktober kwam 'Het geheim van de zoenende gasten' tevens als het tiende deel in de boekenserie 'De bende van De Korenwolf uit'.

De stoere puber Pepijn (Michiel Rampaart), de bijdehante Eefie (Marlies van Winkel), techneut Joost (Joost Kramer) en kleine Nina (Miloe van Bodegraven) beleven weer een spannend avontuur in het hotel van hun ouders. Het lijkt wel te spoken. Er verdwijnt eten, oma's dure ring wordt gestolen en Soraya (Lotte Middendorp), een meisje uit de klas van Pepijn, wordt vermist. Als een deftige baron (Mart van den Hout) komt logeren en oma (Femke Wolthuis) van hem vlinders in haar buik krijgt, lijkt de chaos compleet. Maar de bende zou de bende niet zijn, als ze dit niet zouden oplossen.

De voorstelling wordt geproduceerd door FeE/Creaties, het productiebedrijf van presentatrice Femke Wolthuis en componist Eric Bergsma in samenwerking met Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum. Live muziek, zang en film spelen een belangrijke rol in de voorstelling, waarbij Jacques Vriens is te zien als de knorrige ober Goemie. Femke Wolthuis neemt zowel het scenario als de liedteksten voor haar rekening. De regie is in handen van Vincent Wijlhuizen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie