Beweging 3.0 sluit aan bij ZorgkaartNederland.nl

28 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Beweging 3.0 hecht veel waarde aan de mening en ervaringen van haar cliënten en hun naasten. Dat geeft de zorgorganisatie inzicht in de wensen en behoeften en daarmee kan Beweging 3.0 haar zorg en dienstverlening verbeteren. Daarnaast vindt Beweging 3.0 het belangrijk dat voor anderen deze meningen en ervaringen beschikbaar en gemakkelijk te raadplegen zijn. Dit kan hen helpen bij het kiezen van een zorgaanbieder.

Daarom heeft Beweging 3.0 zich als een van de eerste organisaties voor verpleging, verzorging en thuiszorg aangesloten bij ZorgkaartNederland. Beweging 3.0 gaat vanaf vandaag cliënten en hun naasten actief vragen om hun waardering over de zorg en dienstverlening van Beweging 3.0 te geven op ZorgkaartNederland.nl.

ZorgkaartNederland biedt het meest complete overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Op ZorgkaartNederland.nl staat waardevolle informatie over zorginstellingen, zoals ziekenhuizen, specialisten en verzekeraars. Dus ook over Beweging 3.0. Informatie in de vorm van reacties, cijfers en waarderingen. Het helpt consumenten een keuze te maken uit het beschikbare zorgaanbod.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie