Pimp de Sint show van Ernst en Bobbie

23 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Het Sinterklaasfeest is nog steeds een van de meest magische kinderfeesten in het land. Ernst en Bobbie voeren kinderen in de Sinterklaasshow 'Pimp de Sint show' kinderen in de wondere wereld van Sinterklaas en zijn Pieten, kado's, strooigoed en vooral een spannend avontuur!

In deze gezellige maar ook spannende Sinterklaasshow is Sinterklaas dit jaar een stuk hipper dan anders. Sinterklaas is zelfs helemaal Bling Bling. Zijn persoonlijke assistent vindt namelijk dat Sint zich moet aanpassen. Sinterklaas vindt het heerlijk om met zijn tijd mee te gaan. Toch is er iets vreemds aan de hand met Sinterklaas.

Als Ernst en Bobbie er achterkomen wat er met Sint gebeurd is, moeten ze alles op alles zetten om samen met alle jongens en meisjes uit de zaal Sinterklaas te redden! Natuurlijk wordt het weer spannend en grappig en kunnen kinderen uit volle borst meezingen met de gezellige liedjes van de twee grootste kindervrienden van Nederland!

Woensdag 16 november, Theater de Flint, 13:30 uur en 16:15 uur. Theater de Flint, Coninckstraat 60, Amersfoort. Voor alle optredens zijn ook telefonisch kaartjes te bestellen via 0900-2040806 of online via www.ernstbobbie.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie