Acties bij SARI Fair Fashion in de Fairtrade Week

Nieuws

AMERSFOORT - SARI Fair Fashion Amersfoort besteedt met speciale acties aandacht aan de Fairtrade Week 2011. Naast een kortingsactie organiseert SARI een loterij voor de klanten. Er zijn drie prijzen te winnen: waardebonnen van respectievelijk € 50,-,€ 25,- en € 10,- euro.

De Fairtrade Week wordt dit jaar gehouden van 27 oktober tot en met 6 november. Klanten die in die periode bij SARI een aankoop doen, krijgen een gratis lot waarop zij hun naam en adres kunnen invullen. De loten worden bij SARI bewaard en op 7 november worden er drie winnaars uit getrokken die persoonlijk bericht krijgen.

De Fairtrade Week is een jaarlijks terugkerend evenement dat in 2011 voor de vijfde maal wordt georganiseerd. Een week lang wil de stichting Max Havelaar, de organisator van de Fairtrade Week, Nederland prikkelen om Fairtrade producten op de boodschappenlijst te zetten.

Als het om kleding gaat is dit heel eenvoudig, want SARI Fair Fashion in Amersfoort heeft een collectie Fairtrade gecertificeerde damesmode in huis. Tijdens de Fairtrade Week krijgen de klanten bovendien twintig procent korting op een kledingstuk met het Max Havelaar keurmerk.

Tevens wordt op zaterdag 29 oktober de Eerlijk Winkelen Route Amersfoort gelanceerd. Tijdens de presentatie van deze wandelroute om 11.00 uur bij Special Arts aan de Zonnehof zal er ook kleding van SARI Fair Fashion geshowd worden. Na de lancering kunt u de ,,Eerlijk Winkelen'' route lopen om te zien op hoeveel plekken in Amersfoort u Fair Trade producten kunt kopen.

advertentie
advertentie