Open dag uitvaartcentrum De Haan en Van de Kamp

21 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Op zaterdag 29 oktober houdt De Haan en Van de Kamp een open dag. Op die dag zijn er verschillende activiteiten te doen voor zowel jong als oud. De deuren van uitvaartcentrum de Haan en van de Kamp aan de Mozartweg zijn geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Op zaterdag 29 oktober kunnen belangstellenden tijdens de open dag een kijkje nemen achter de schermen van het, geheel vernieuwde, uitvaartcentrum. Alle ruimtes van het uitvaartcentrum zijn open voor het publiek. Medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden over uitvaartverzorging, opbaarmogelijkheden, nabestaandenzorg en verzekeringen. Er zijn kinderactiviteiten in het thema uitvaartverzorging omdat het afscheid nemen door kinderen speciale aandacht vraagt. Daarnaast vindt er een presentatie plaats over lichte balseming, dat sinds kort is toegestaan in Nederland en er is een notaris aanwezig voor alle juridische vragen. We bieden bezoekers de mogelijkheid om hun uitvaartwensen vast te leggen.

De open dag vindt plaats om mensen te laten zien dat een uitvaartcentrum niet grijs en grauw hoeft te zijn. Christien Heinsius, directeur uitvaartverzorging De Haan en Van de Kamp: ,,Ons uitvaartcentrum is recent geheel nieuw ingericht. Het is er sfeervol, warm en kleurrijk, gericht op het ontmoeten van elkaar. Afscheid nemen in een mooie ambiance neemt geen verdriet weg; het helpt wél bij het creëren van mooie herinneringen aan een verdrietig moment.''

In tegenstelling tot vroeger worden uitvaarten steeds meer afgestemd op persoonlijke wensen. ,,Wij zien dat nabestaanden steeds vaker zelf de uitvaart vorm willen geven, een ontwerp maken voor het rouwdrukwerk, kiezen voor een beschilderde kist of ander rouwvervoer willen gebruiken. Wij adviseren hen graag over alle mogelijkheden. Ook tijdens de open dag kunnen bezoekers zien wat mogelijk is.''

De Haan en van de Kamp is marktleider in Amersfoort en is onderdeel van DELA. Het is onze ambitie dat nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Nabestaanden waarderen onze dienstverlening met ruim een negen. Wij verzorgen voor iedereen de uitvaart, ook wanneer u niet bij DELA verzekerd bent.. Persoonlijke aandacht en begeleiding vanuit iedere overtuiging zijn voor ons vanzelfsprekend.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie